Kikut Perform Gore-Tex Men - ID: A060980

AlfaKikut Perform Gore-Tex Men

Størrelseguide Mer info

Mer om Kikut Perform Gore-Tex Men fra Alfa

Kikut Perform Gore-Tex fra Alfa er en fjellskistøvel i nubuck lær for middels til krevende skiturer på fjell og vidde. Utviklet med særlig tanke på god komfort og å tåle kalde temperaturer. Støvelen er vinterforet med GORE-TEX, og har en varmeisolerende mellomsåle, samt anatomisk innleggssåle. Tåpartiet er ekstra forsterket for å beskytte skinnet mot skarekanter. Herrestørrelser.
Gitte snø-/skareforhold er en ekstrem påkjenning på skoens materialer, og ved bruk under slike forhold må økt slitasje forventes.

Binding: Rottefella NNN BC
Vekt: 670 g pr sko/støvel (EU 42)
Skafthøyde: 17.0 cm (EU 42)
Egenskaper for Kikut Perform Gore-Tex Men :
Vekt per skistøvel: 670 g
Alfa er et velkjent norsk varemerke, etablert i 1931. I over 80 år har de stolt produsert skistøvler og tursko for kvalitetsbevisste utendørsentusiaster. Dessuten har de produsert sko til yrkesbruk, blant annet til ansatte i politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper som har behov for det beste innen funksjon, komfort og kvalitet. I samarbeid med verdens ledende leverandører av materialer og teknologi er Alfas mål å gi deg en bedre utendørsopplevelse.

Mer fra Alfa

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!