Men's Kvist Advance GTX - ID: A044598

AlfaMen's Kvist Advance GTX

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Kvist Advance GTX fra Alfa

En lett, komfortabel og svært anvendelig tekstilsko med tett passform til herre for bruk i variert terreng. Ripstop-tekstilet kombinert med GORE-TEX® membran gjør skoen vanntett og pustende, og sørger for komfortable føtter hele dagen. Kalosjeringen rundt skoen øker holdbarheten, mens snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning. Den støtdempende EVA mellomsålen kombinert med den myke yttersålen Vibram® Grip A/P/S sørger for trygt grep og torsjonsstabilitet på vått og tørt underlag.
Egenskaper for Men's Kvist Advance GTX:
Yttersåle: Gummi
Skafthøyde: 11 cm
Yttermateriale: Syntetisk/Gummi
Membran: GORE-TEX
Vekt per støvel: 470 g
Alfa er et velkjent norsk varemerke, etablert i 1931. I over 80 år har de stolt produsert skistøvler og tursko for kvalitetsbevisste utendørsentusiaster. Dessuten har de produsert sko til yrkesbruk, blant annet til ansatte i politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper som har behov for det beste innen funksjon, komfort og kvalitet. I samarbeid med verdens ledende leverandører av materialer og teknologi er Alfas mål å gi deg en bedre utendørsopplevelse.

Mer fra Alfa

Vis alle Fjell & Tursko

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!