Men's Skaget Perform - ID: A101842

AlfaMen's Skaget Perform

Mer info

Mer om Men's Skaget Perform fra Alfa

Men's Skaget Perform fra Alfa er en turskistøvel i robust skinn for herre. Skistøvelen er utstyrt med en Xplore™ -yttersåle fra Rottefella, har et ekstra høyt skaft for ekstra isolering og en varmeisolerende mellomsåle. Xplore™ -bindingssystemet gir god stabilitet i bakker og muliggjør en naturlig skiteknikk med fleksibilitet i sålen. Men's Skaget Perform passer også utmerket for lengdeløpsskøyter.
  • Anatomisk innleggssåle
  • Bred passform
  • Skafthøyde 18 cm i størrelse 43
Egenskaper for Men's Skaget Perform:
Vekt per skistøvel: 865 g
Alfa er et velkjent norsk varemerke, etablert i 1931. I over 80 år har de stolt produsert skistøvler og tursko for kvalitetsbevisste utendørsentusiaster. Dessuten har de produsert sko til yrkesbruk, blant annet til ansatte i politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper som har behov for det beste innen funksjon, komfort og kvalitet. I samarbeid med verdens ledende leverandører av materialer og teknologi er Alfas mål å gi deg en bedre utendørsopplevelse.

Mer fra Alfa

Vis alle Turskistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!