Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Uansett hvor kaldt det enn er, har mange en tendens til å kle seg godt på alle steder utenom på beina. Vante turgåere og andre eventyrere vet dog bedre. Vil du holde hele kroppen varm bør du også sørge for å kle på deg fra topp til tå. Hos oss finner du gode og fôrede vinterbukser for voksne så vel som barn, fra merker som Haglöfs, VAUDE og Dobsom.

Varmende overtrekkbukser

Hvis du tilhører de som gjerne tar en ordentlig gåtur til jobben til tross for at det er vinter, passer det perfekt med et par varme overtrekkbukser. Du holder deg varm på veien og kan nyte å være ute selv om det er langt under null på termometeret tidlig på morgenen. Med et par fôrede overtrekkbukser slipper du også å ta av og på stillongsen som ellers blir for varm å gå med gjennom en lang arbeidsdag innendørs.

Hold varmen når du tar pauser i vintersporten

For deg som er engasjert i fysisk aktivitet og sport om vinteren, kan isolasjonsbukser og fôrede overtrekkbukser fungere utmerket avhengig av aktivitet. Hvis du driver med sport med veldig høy aktivitet, er kanskje ikke klumpete varianter å foretrekke når du er ute og trener. Derimot er de perfekte å ha med til pausen slik at du kan ta på deg et varmende overtrekk og ikke fryse når du hviler. Fôrede klær og bukser finner du hos oss til gode priser og i de fleste størrelser.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!