Fleecegensere

(781 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Skaite Fleece Jacket Women Rust
 

Outdoor-foretak har alltid forbedret og utvidet tilbudet av fleecegensere siden fleecen ble oppfunnet. Med så mange valg kan det være svært vanskelig å avgjøre hvilken modell som er riktig for deg.

Fleecegensere, fordeler og ulemper

Fleece har både sine fordeler og ulemper, men som med det meste handler det om hvilke behov nettopp du har.

Fordeler: Fleecegensere isolerer godt og passer derfor like godt som et varmende mellomlag som noe varmt og godt når kulden slår til. Fleecegensere har svært gode pusteevner, noe som gjør det til et klokt valg når det trengs isolering under fysisk aktivitet. De tørker raskt når det er vått.

Ulemper: Fleecegensere er også krympende og tunge sammenlignet med dun og syntetiske materialer. Vinden kan også trenge gjennom fleecen ganske lett, ettersom den er så porøs i strukturen. Et vindtett lag over fleecen er å anbefale.

Fleecegensere med hette

Hetter kan øke allsidigheten på fleecegenseren din. De gir deg mulighet til å øke varmen uten å redusere pusteegenskapene. Å holde hodet varmt bidrar mye til en generell følelse av varme. Vi innser selvsagt at det finnes visse situasjoner hvor en hette er mer en ulempe enn en fordel. Om du leter etter noe du først og fremst bruker når det begynner å regne, kan det iblant være irriterende å ha ekstra stoff fra en hette som bulker seg i nakken. For disse situasjonene vil en fleecegenser uten hette være mer komfortabel og mindre i veien.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!