Gensere & Skjorter

(2911 varer)

Hos Outnorth kan du enkelt handle en mengde ulike gensere på nett. Her finner du t-skjorter og skjorter, varme og langermede gensere i modeller som passer både barn, dame og herre. For løping og annen fysisk krevende aktivitet, finner du løpegensere laget i et materiale som puster godt og som takler hard trening. I sortimentet finnes trøyer fra velkjente varemerker, som blant annet Haglöfs, Houdini og Salomon.

Varme trøyer til hverdags

Her finner du et stort og godt utvalg av flotte trøyer som passer utmerket både som ekstra lag under ytterklærne dine eller bare til hverdagsbruk eller når du trener. Mange av de langermede trøyene som vi selger, er perfekte mellomlag med god fukttransport og pusteevne, hvilket er viktig hvis du blir varm og svett samtidig som det er kaldt ute. For vintertreningen finner du også gode og vindtette plagg med ekstra ventilasjon som passer bra til skigåing eller sykling når det er ekstra kaldt ute.

Skjorten – en klassiker til både eventyr og hverdags

Skjorten er en klassiker for både dame og herre, på eventyr, til hverdags eller fest. Med et par flotte skjorter i garderoben å velge mellom, har du noen sikre kort for stort sett alle anledninger. Hos oss finner du ekstra solide flanellskjorter som passer bra til høst og vinter. Det fine med skjorter er at de holder deg varm og behagelig innendørs, samtidig som de kan brukes som ekstra lag for kalde dager ute i snøen eller på utflukten i skogen. En del skjorter passer utmerket for skogsarbeid – det er ikke uten grunn at den har blitt døpt til ”tømmerhoggerskjorten”.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!