Løpegensere

(536 varer)

Når du løper og blir varm, hjelper det å være riktig kledt. Det er viktig at et plagg som er laget for løping puster og transporterer bort fukt fra huden. Er det varmt vær, kan du springe i en kortermet t-skjorte og om det er kaldt er det best å ha på deg lag-på-lag. Om du blir ordentlig varm, kan du ta av deg ett lag og på den måten regulere temperaturen. Hos Outnorth finner du løpegensere fra varemerker som The North Face, Peak Performance og Salomon.

Løpegensere for herre og dame

I sortimentet finner du løpetrøyer til forskjellige anledninger for både herre og dame. Velg blant kort- eller langermede gensere i forskjellige farger og materialer. Det er bra om genseren har en forsterkning bak i kragen, noe som gjør at den ligger mot skuldrene når du løper. Trenger du en løpegenser med høy hals, velger du en modell med glidelås i halsen slik at du enkelt kan åpne og ventilere dersom det blir for varmt.

Springer du ofte om kvelden eller før solen går opp, kan det være lurt å velge en løpegenser med reflekser slik at bilister ser deg når du suser forbi. Du finner også kompresjonstrøyer i sortimentet. Kompresjonsklær stabiliserer musklene gjennom et økt trykk, noe som gir hurtigere restitusjonsevne og mer kraft i stegene.

Alt til treningen din

Vi vil gjøre det enklere for deg ved å samle det du trenger for en vellykket trening under ett og samme tak. Hos Outnorth finner du flere forskjellige produkter som er tilpasset løpetrening. Selvsagt kan du bruke klærne til andre aktive sporter også. Vi ses i løypa!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!