Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Sykkelgensere

(60 varer)

Det finnes mange ulike typer syklister, men felles for dem alle er at ordentlig godt sykkelutstyr gjør sykkelturen bedre. Sykkelgenseren utgjør en viktig del av utstyret når du sykler i mosjons- og treningssammenheng, uansett nivå.

Hos Outnorth finner du sykkelgensere fra merker som Norröna, Newline, POC og Sweet Protection for både dame og herre.

Gode sykkelgensere for ulike formål

En god sykkelgenser sitter komfortabelt og puster godt slik at fukt transporteres ut når du blir svett. Mange sykkeltrøyer er utstyrte med ventiler på de mest utsatte områdene for best mulig pusteevne. Når vinden er sterk eller du sykler raskt, er en vindtett sykkelgenser å foretrekke. Ved varme dager foretrekker mange en armløs sykkelgenser. Er det kaldt, kan det være deilig med en langermet genser.

Felles for de fleste sykkelgensere er at de er tettsittende slik at luftmotstanden blir så lav som mulig. Sykler du såkalt downhill eller i ulike typer terreng, er akkurat vindmotstanden ikke like viktig. Derfor kan det være mer behagelig med noe som ikke er like tettsittende, men i stedet har andre funksjoner som passer den typen sykling.

Flere av sykkelgenserne som vi selger kan også med fordel brukes til andre sporter hvor du har behov for lignende funksjoner, som for eksempel løping eller langrenn.

Viktig å tenke på ved valg av sykkelgenser

Når høsten kommer kan det lett bli mye vind med en større risiko for kaldt regn. Da passer det best med materialer som er både vindtette og vannavstøtende. Når det er kaldt eller blåser mye, er nakke og hals utsatte områder på sykkelturen. Hvis du ikke har en sykkeljakke, kan det på slike dager være behagelig med en høy krage.

Uansett hvor du sykler er det viktig å tenke på sikkerheten for både deg og andre. Velg en jakke i sterke farger som er utstyrt med reflekser slik at du synes bedre. Viktig å tenke på er også lengden på sykkelgenseren ettersom man ofte sitter framoverbøyd på sykkelen og ryggen dermed blir lengre enn hvis man står rett opp og ned.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!