Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Fjellstøvler er stabile og robuste sko, perfekte å bruke under aktive eventyr uansett terreng. Når du vandrer langt blir føttene garantert varme, og kanskje skifter været til våtere forhold eller så vandrer du i fuktig mark. Da kan vi varmt anbefale deg å investere i et par Gore-Tex-fjellstøvler. Gore-Tex er vannavstøtende samtidig som det lar foten din puste – et helt perfekt materiale for utendørsaktiviteter.

Velg riktig fjellstøvel for deg

Hos Outnorth finner du fjellstøvler for herre, dame og barn fra varemerker som TrekSta, Meindl og Hanwag. Tenk over hvilke eventyr du skal ut på og hvilke funksjoner som er viktige for deg. Du trenger kanskje en mer robust fjellstøvel med høyt skaft hvis du skal vandre i tøffere terreng, eller så trenger du et par allround-sko for klatring eller vandring. Du som jakter ofte vet godt hvor viktig funksjonelle sko er. Blant sortimentet finner du Gore-Tex-fjellstøvler tilpasset jakt som fungerer i bløtt terreng og som holder føttene dine varme og tørre. Fjellstøvler i Gore-Tex-materiale er dessuten perfekte for barna dine som gjerne leker utendørs uansett vær. En varm vanntett fjellstøvel som samtidig lar foten puste er ideelt for fartsfylte leker utendørs. Avhengig av hvilken modell du velger så fungerer fjellstøvler like bra på fjellturen som på skolen og jobben.

Lengre eventyr

Det finnes ingenting som er så frustrerende som kalde, bløte og frosne føtter. Med et par fjellstøvler i Gore-Tex holder du føttene varme og tørre, noe som i sin tur betyr at eventyret ikke trenger å ta slutt for tidlig!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!