Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Både store og små barn leker gjerne utendørs uansett vær. Hos Outnorth finner du gummistøvler til barnet ditt som passer til de fleste aktiviteter, og som garantert blir en favoritt i barnet ditt sitt skap. Med et par slitesterke gummistøvler trenger du ikke å bekymre deg for at barnet ditt skal fryse eller bli bløt.

Det er viktig at støvelen er komfortabel og gjerne har plass til en varm sokk når det er kjølig ute. Leter du etter gummistøvler som fungerer under vinterhalvåret, finnes det også modeller som er varmfôrede. Her finner du gummistøvler fra merkevarer som Bogs, Viking Footwear og Triton.

Stort utvalg av gummistøvler

Vi har et grundig utvalg av gummistøvler for barn i flere forskjellige modeller og versjoner. En populær modell er Splashman Kids Boot fra Didrikson. En klassisk mellomhøy modell med snøring som takler selv de bløteste værforhold, og som garantert holder føttene til barna dine tørre. Finnes i flere ulike farger, passende for både gutter og jenter.

Vil du og minsten matche hverandre, kan du velge Tretorns klassiker Wings i barnemodell. Støvelen har et smalere skaft og bredere lest for perfekt passform. Uansett hva du leter etter, finner du den riktige gummistøvelen her.

Tross været

Et klassisk ordspråk er "det finnes ikke dårlige vær, bare dårlige klær". Med et par funksjonelle gummistøvler kan barnet ditt leke og begi seg ut på eventyr uansett værforhold. Hos Outnorth finner du gummistøvler for hele familien – ingen skal trenge å være uten. Velg blant flere forskjellige farger og modeller fra velkjente merkevarer. Et par skikkelig gode støvler fungerer like bra på barnehagen og skolen som på en regnfull dag eller ute i skogen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!