Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Skinnstøvler anses av mange å være den ultimate støvelen for turer i skog og mark. Med riktig behandling holder den tett mot vann og smuss gjennom hele livet, og tilbyr sin bruker både beskyttelse og komfort. Nettopp fordi en skinnstøvel fungerer som et ”skinn”, kan den tilpasses i uendelighet etter aktivitetstype eller rådende utetemperatur, og er derfor et allsidig og bekvemt valg i alle værforhold. Fordi du selv velger hvilken såle og hvilke sokker du vil bruke, kan du også tilpasse komforten etter din fottype, og ettersom verken sålen eller fôret sitter fast i selve støvelen, tørker den svært raskt hvis man skulle være uheldig å bli våt.

Ta vare på støvlene dine

For at du skal få så mye som mulig ut av skinnstøvlene dine, bør du være nøye med å ta vare på dem. Gjør du det, kan du få en støvel som følger deg resten av livet. Skinnet kan behandles med voks eller fett for å gjøres mykere, mer vannavvisende, og for å bevare det. Et vel behandlet skinn er hundre prosent vanntett, holdbart og bekvemt for foten. Gummien i sålen behandles med et vedlikeholdsmiddel for gummi for å unngå at den tørker eller krymper.

Fordelene med skinnstøvler

En skinnstøvel er det selvsagte valget for deg som leter etter en støvel av høyeste kvalitet med lang levetid. De stiller høyere krav til sine brukere, men gir også mye mer tilbake hvis du behandler dem riktig. En av de fremste fordelene med skinnstøvler er at de gir deg større valgmuligheter når det kommer til varme og isolering, og kan med fordel brukes så vel sommer som vinter på grunn av mangelen på tykk stopping i bunnen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!