Approachsko

(20 varer)

Her hos oss på Outnorth finner du alltid et bredt og høykvalitativt sortiment av approachsko. Blant de merkene vi markedsfører kan du blant annet finne Scarpa, Mammut, Haglöfs og The North Face. Approachsko er en lett sko med svak demping som egner seg best for litt lengre turer og lett klatring. De gir et godt grep på så vel stein som leire, og har ofte også et forsterket gummiparti på tuppen for å gi tærne ekstra beskyttelse. Approachsko kommer til sin rett aller best på naturstier eller vandringsløyper på grunn av den begrensede dempingen, hvilket kan gi dem et stivt inntrykk på hardere underlag.

Riktig sko til rett formål

Å velge riktig sko kan være vanskelig. Det er mange faktorer som spiller inn, og iblant kan det være nødvendig å ha med seg flere ulike typer sko hvis turen går over forskjellige typer miljøer og underlag. Du skal i grunn velge en approachsko hvis du leter etter en trygg og sikker sko som gir like godt grep oppover som nedover, men som kanskje ikke klarer de aller verste stigningene. Fungerer godt å ha med seg i ryggsekken for å bruke som komplement ved lettere klatring og ved nedstigning.

Barfot-følelsen

Ikke-fôrede approachsko er skoene for deg som liker følelsen av å klatre eller gå barfot. De er med sin lette vekt og tynne fôr perfekt for å komme så nært underlaget som mulig, samtidig som du beskytter både tær og hæl fra støt og skarpt underlag. På grunn av sin vekt er de også ekstra lette å bære med seg i ryggsekken hvis du ønsker å ha flere alternativer på lange turer.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!