Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Stabile løpesko er bra for deg som er tyngre eller som for eksempel springer i ekstra tøft terreng. Om du har et pronerende løpesteg, er stabile løpesko et godt valg. Det er imidlertid normalt å pronere noe, og dette krever ingen spesialsko. Om du leter etter en løpesko for tøffe forhold, finner du et stort og godt utvalg hos oss hos Outnorth, blant annet fra produsenter som Adidas, New Balance og Salomon.

Riktige sko til riktig anledning

Hva som er den beste løpeskoen for deg, er naturligvis like individuelt som føttene våre. Om du er tyngre og springer på steinete og ujevnt underlag, er et par stabile løpesko helt riktig. Alle løpeskoene i sortimentet vårt har en produktbeskrivelse hvor du kan lese om skoenes individuelle egenskaper. Tenk på å velge en sko som passer i det miljøet du skal løpe i, og etter de forutsetningene som du har. Skal du springe på glatt underlag hvor grepet er viktig, finnes det sko med innebygde brodder i sortimentet vårt. Sjekk ut de stabile løpeskoene fra blant annet Icebug og Inov8.

Vi har både dame- og herremodeller i sortimentet vårt. Det som oftest skiller skoene fra hverandre er at damemodellene er smalere enn herremodellene. Er du en kvinne med brede føtter kan du like gjerne kjøpe herresko. Det viktigste er at du får den beste komforten og støtten når du springer.

Annet utstyr

Her hos Outnorth finnes alt du kan tenkte deg til løpeturen din. Når du har funnet riktig sko, ta gjerne en titt på det øvrige sortimentet vårt. Er det kaldt, er et par løpehansker og løpelue og foretrekke, kanskje du trenger et par løpesko for vinterhalvåret og et annet par til sommeren. Uansett hva du leter etter, så finnes det her! Ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål, vi hjelper deg gjerne.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!