Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Vi hos Outnorth er stolte av å kunne presentere vårt store og brede sortiment av streetsko – alt fra klassiske Chelsea boots fra Kavat og Timberland, til bekvemme tursko fra Salomon og Haglöfs. Uansett hvilken modell du søker etter, burde du finne den her hos oss på Outnorth. Filtrer søket ditt i spalten til venstre etter ønsket modell, størrelse, farge og prisklasse for å få et bedre overblikk over utvalget.

Chelsea boots

Chelsea boots er en klassisk streetsko med lavt skaft. Ofte med ribber eller glidelås på ut- eller innsiden av skoen og hempe bak som gjør den enklere å få på foten. Chelsea-støvelen ble synonym med motebevegelsen i England på 60-tallet, og har siden den gang forblitt en skotrend. Passer like godt til hverdags som til fest. Er du på jakt etter en klassisk streetsko bør du sjekke ut Kavats Chelsea boot.

Guide til å kjøpe sko på nett

Når du kjøper sko på nett er det ekstra viktig at du er nøye med å finne din eksakte størrelse. Du måler foten din best ved å sette den på et blankt papir. Sett deretter en prikk framfor din lengste tå og en bak hælen, og mål avstanden mellom disse punktene med en linjal. Mål begge føttene ettersom variasjoner kan forekomme, og velg størrelsen som passer din største fot. Søk deretter opp en tabell på nett for å finne ut hvilken skostørrelse som matcher din fots lengde. Les så om den modellen du ønsker å kjøpe for å finne ut av om den oppleves større eller mindre enn angitt størrelse. Ofte kan du finne andre kunders erfaringer som kan hjelpe deg med ditt valg. Gjør deretter bestillingen din direkte på nett. Skulle du være misfornøyd med skoen, har du alltid fri returrett hos oss på Outnorth.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!