Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Vi hos Outnorth har samlet de beste støvlene til fjellturen din. I våt mark er det viktig å holde føttene tørre, slik at du kan være ute akkurat så lenge som du vil og trenger. Turstøvler passer perfekt til fuglekikkere, jegere, gjetere og selvsagt alle former for friluftsliv i bløtt terreng. De turstøvlene som vi selger, er en mer solid versjon av gummistøvelen som passer godt til å gå lengre distanser i. Turstøvler er også utmerket for deg som trenger gummistøvler, men som trenger å bruke de daglig i yrket ditt og derfor har høyere krav på komfort og holdbarhet.

For deg som bruker gummi- eller turstøvler ofte, er det viktig at de ikke bare er vanntette, men at de også sitter godt. Hos oss finner du gode turstøvler fra blant annet Nokian, Tretorn, Viking Footwear og Bogs. Turstøvlene finnes for store og små føtter, og passer både dame og herre.

Fôrede støvler for kalde dager

I sortimentet vårt finner du turstøvler både med og uten ekstra isolering. Med en godt isolert turstøvel sparer du deg for både væte og kulde. Det er et smart valg i kalde og bløte værtyper, og ikke minst for deg som bruker støvlene lenge og under alle årstider.

Vedlikehold støvlene dine

Om du tar godt vare på støvlene dine, får de en lang levetid. Mye avhenger av bruken din og selvsagt på kvaliteten, men du kan også vedlikeholde støvlene for lengre holdbarhet. Om de skulle gå i stykker på grunn av røff behandling, finnes det gummisparkel som man kan bruke til å tette igjen rifter med. Les alltid om produktet og om hvordan det pleies best.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!