Ally Folding Canoe 15 Dr - ID: A056730

AllyAlly Folding Canoe 15 Dr

Mer info

Mer om Ally Folding Canoe 15 Dr fra Ally

Dette er den "klassiske" ALLY kano for enkel manøvrering og høy stabilitet. Lett buet kjøl gjør kanoen lett å manøvrere under alle forhold, spesielt ved padling i teknisk krevende partier.

Kanoen har plass til 1-2 personer med utstyr, maksimalt 3 personer uten utstyr. Stort volum og høy lastekapasitet gjør den egnet som familiekano. ALLY 15 er utmerket for fiske, og den lave vekten gjør den perfekt på turer hvor den må bæres. En typisk allsidig kano for de som padler i vekslende forhold i innsjøer og i elver.

Egenskaper for Ally Folding Canoe 15 Dr :
Lengde: 450 cm
Bredde: 94 cm
Vekt: 18 kg
Total vektkapasitet: 310 kg
Allys sammenleggbare kano er en prisvinnende løsning, som har vært med ekspedisjoner over hele verden. En stødig og allsidig kano for kortere eller lenger turer, den frilufts interesserte fisker, eller den aktive friluftsfamilie. Ally slås opp i løpet av 15-20min, tar liten plass og er lett og transportere.

Mer fra Ally

Vis alle Kano

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!