Ally Folding Canoe 16.5 Dr - ID: A056731

AllyAlly Folding Canoe 16.5 Dr

Mer info

Mer om Ally Folding Canoe 16.5 Dr fra Ally

Dette er kanoen for de som trenger stort volum i kombinasjon med høy stabilitet i vanlig vann og i elver. I en årrekke har 16,5' DR vært førstevalget hos ekspedisjoner over hele verden. Den passer for 2-3 personer med last eller 2 voksne og 2 barn.

ALLY 16,5' DR har samme form som 15, men er lengre og har en mindre buet kjøl, noe som øker retningsstabiliteten. Denne kanoen har padlet i vilt vann og på elver med store tekniske vanskeligheter med fantastisk suksess. Den er det optimale valget for alle forhold.


Egenskaper for Ally Folding Canoe 16.5 Dr :
Lengde: 500 cm
Bredde: 95 cm
Sammenleggbar: Ja
Vekt: 20 kg
Total vektkapasitet: 380 kg
Allys sammenleggbare kano er en prisvinnende løsning, som har vært med ekspedisjoner over hele verden. En stødig og allsidig kano for kortere eller lenger turer, den frilufts interesserte fisker, eller den aktive friluftsfamilie. Ally slås opp i løpet av 15-20min, tar liten plass og er lett og transportere.

Mer fra Ally

Vis alle Kano

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!