Ally Folding Canoe 16 Dr - ID: A002720

AllyAlly Folding Canoe 16 Dr

Mer info

Mer om Ally Folding Canoe 16 Dr fra Ally

Ally 16 DR er en bra nybegynnerkano for familien som hovedsakelig skal padle p† flatt vann. En lettpadlet kanadisk kano med bra retningsstabilitet. Den har en relativt lang kj›llinje.
Ally 16 DR har litt lavere og smalere stevn enn de andre Ally-kanoene, dette gj›r at den skj‘rer bra gjennom b›lger og glir godt p† vannet. Ally 16 DR har plass til to personer som padler og god plass til pakking, eller en familie med to voksne og 1-2 barn som sitter i midten og pakningen kan da legges i endene.
Ally 16 DR passer best til flatt vann eller vann med lite str›m uten store krav p† tekniske utfordringer.
Akkurat som de andre kanadiske kanoene fra Ally er den sammenleggbar. Det g†r raskt † montere den.

Lengde: 490 cm
Bredde: 98 cm
Bredde reling: 92 cm
Bredde vannlinje: 85 cm
Vekt: 21 kg
Kapasitet: 330 kg

En ny Ally kano leveres demontert. For denne modellen er følgende inkludert: 1 duk, 1 bunnmatte, 2 seter, 2 stevner, 1 rett kjølspant, 2 esingspant, 3 doble langsgående spant, 7 tverrgående spant, 2 remmer (kort og lang), 1 klubbe, 1 reparasjonssett.
Egenskaper for Ally Folding Canoe 16 Dr :
Lengde: 490 cm
Bredde: 98 cm
Vekt: 21 kg
Total vektkapasitet: 330 kg
Ally lager sammenleggbare kanoer. Enkle å ta med seg og lette å oppbevare. De er dessuten også veldig gode å padle i. Finnes i ulike modeller, for én eller flere personer, for flatvann, foss eller ekspedisjoner.

Mer fra Ally

Vis alle Kano

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!