Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Folding Canoe 15 DR - ID: A056730

Julefest
20% - KODE

AllyFolding Canoe 15 DR

Mer info

Mer om Folding Canoe 15 DR fra Ally

Dette er den "klassiske" ALLY kano for enkel manøvrering og høy stabilitet. Lett buet kjøl gjør kanoen lett å manøvrere under alle forhold, spesielt ved padling i teknisk krevende partier.
Kanoen har plass til 1-2 personer med utstyr, maksimalt 3 personer uten utstyr. Stort volum og høy lastekapasitet gjør den egnet som familiekano. ALLY 15 er utmerket for fiske, og den lave vekten gjør den perfekt på turer hvor den må bæres. En typisk allsidig kano for de som padler i vekslende forhold i innsjøer og i elver.

En ny Ally kano leveres demontert. For denne modellen er følgende inkludert: 1 duk, 1 bunnmatte, 2 seter, 2 stevner, 1 rett kjølspant, 2 esingspant, 3 doble langsgående spant, 7 tverrgående spant, 2 remmer (kort og lang), 1 klubbe, 1 reparasjonssett.
Egenskaper for Folding Canoe 15 DR:
Lengde: 450 cm
Bredde: 94 cm
Vekt: 18 kg
Total vektkapasitet: 310 kg
Ally lager sammenleggbare kanoer. Enkle å ta med seg og lette å oppbevare. De er dessuten også veldig gode å padle i. Finnes i ulike modeller, for én eller flere personer, for flatvann, foss eller ekspedisjoner.

Mer fra Ally

Vis alle Kano

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!