Amundsen

-
Amundsen Sport fra Norge er et premium varemerke innen sport og friluftsliv. Selskapet grunnlas av Jørgen Amundsen, en slektning av Roald Amundsen, som anses å være en av de største eventyrerne opp gjennom tidene. Varemerket oser av hans ånd og tid - innovasjon gjennom tradisjon.

Amundsen

(23 varer)

I 1911 var Roald Amundsen den første personen til å sette fot på Sydpolen. Eventyreren Roald Amundsen satte grunnlaget for Amundsen Sport, som i 2009 ble skapt av hans slektning, industridesigneren Jørgen Amundsen. Roald Amundsen lå allerede på sin tid i forkant når det gjaldt innovasjon og nytenkning, noe som skaperen av Amundsen Sports har tatt vare på. Amundsen er klær av eventyrere, for eventyrere.

Tradisjon og innovasjon

Amundsen Sports står for tradisjon og innovasjon. Blant Outnorths utvalg av Amundsen-klær finner du anorakker, parkaser, votter og andre flotte og funksjonelle klær.

Klær tilpasset etter vær

Naturen er allsidig og været kan raskt endre seg. Fra Amundsen finner du derfor klær skapt for å kunne tilpasse seg etter hvordan naturen virkelig er – stadig i endring. Produktene er skapt for allsidig aktivitet med utgangspunkt i at det er akkurat slik klær brukes: ved mange og ulike anledninger. Fra Amundsen finner du gode klær som fungerer i mange sammenhenger, og du slipper derfor å ha en overdimensjonert garderobe med spesialutstyr for ethvert tilfelle.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!