Heroes Anorak Unisex - ID: A049091

AmundsenHeroes Anorak Unisex

Størrelseguide Mer info

Mer om Heroes Anorak Unisex fra Amundsen

Heroes Unisex anorakk er inspirert av den originale anorakken Roald Amundsen og hans menn brukte under erobringen av Sydpolen i 1911. Nøyaktig sydd i en tøff blanding av lin og bomull påført en naturlig voks. Voksen vil slites over tid, og anorakken bør vokses fra tid til annen, for å oppnå den ønskede balansen mellom vanntett og pusteegenskaper. 
Materialet gir et autentisk utseende og følelse som garantert skaper oppmerksomhet. Den store anorakken har ingen tekniske elementer, men gir likevel effektiv beskyttelse mot vær og vind.

  • 54% Lin / 46% Bomull fra Halley Stevenson, Skottland satt inn med en naturlig voks
  • Fór i det Antarktiske tartan
  • Unisex
Egenskaper for Heroes Anorak Unisex:
Hovedmateriale: Cotton
Fôr: Ufôrede
Hette: Fast
Antall lommer: 0 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Ja
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Amundsen Sport fra Norge er et premium varemerke innen sport og friluftsliv. Selskapet grunnlas av Jørgen Amundsen, en slektning av Roald Amundsen, som anses å være en av de største eventyrerne opp gjennom tidene. Varemerket oser av hans ånd og tid - innovasjon gjennom tradisjon.

Mer fra Amundsen

Vis alle Turjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!