Codetta Coat Women's - ID: A033721

Arc'teryxCodetta Coat Women's

Størrelseguide Mer info

Mer om Codetta Coat Women's fra Arc'teryx

Arc'teryx Codetta Coat Women's er en Gore Tex 3-lags regnkåpe som holder deg tør i byen eller på tur.

Arc'teryx Codetta Coat Women's er en mellomlang regnkåpe med en feminin passform.

Regnkåpen har en uformell urban design - sånn at du kan bruke den hvor og når som helst.

Hetten har en laminert bremm, som beskytter ansiktet mor regn.
Et sikkert valg!

Uformell passform.

Medium lengde.

Pustende, Vind- og vanntett.

Hette med laminert brem.

Stormklaff med trykknapper.

Formsydde albuer.

Gusseted lufting under ermene.

2 stikklommer.

Brodert BIRD logo

Materiale: 100% polyester med 3-lags Gore Tex

Egenskaper for Codetta Coat Women's:
Membran: GORE-TEX
Vekt: 425 g
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Ufôrede
Hette: Fast
Membranteknikk: 3-lags
Antall lommer: 2 stk
Forsterkte partier: Nei
Arc'teryx kommer fra Vancouver BC, Canada, et av de mest nedbørsrike stedene i verden. Rocky Mountains og Coast Mountains sammen med Whistler og Squamish gjør stedet til naturens beste testlab for friluftsutstyr. Bedriften begynte tidlig med å produsere klatreseler og ble snart et populært merke innen hele bransjen. I 1995 satte de standarden for hvordan en high end-ryggsekk skulle være. I 1998 kom de første klærne i Gore-Tex og fleece. Siden den gangen har de vært ledende innen utvikling av vanntette friluftsklær. Arc’teryx designer og produserer teknisk bekledning som jakker, bukser, gensere, hansker m.m. i Gore-Tex, dun, fleece etc. Arc’teryx produserer også sekker, klatreutstyr gamasjer og annet man trenger til et aktivt friluftsliv. Skallbekledning og dunjakker for sommer og vinterturer eller bare tørre og komfortabelt turplagg på vei til jobb eller skole.

Mer fra Arc'teryx

 • Miljø og etikk

  Blank

  Miljø: Bruker sølvioner i superundertøy, siden det ellers er vanskelig å få det til å ikke lukte. Om man ikke behandler dem rett må plaggene vaskes oftere og det sliter også på miljøet. Har Polygiene i visse treningsklær.


  Gjenvinning: Tøyet blir ikke gjenvunnet. Streber etter å skape ekstremt holdbare produkter som man ikke sliter ut med det første. Å minimere slitasje er et stort miljøpoeng.


  Dyr: Dunet de bruker er kun biprodukter fra kjøttproduksjon (altså ikke levendeplukkede gjess). Merinoullen er mulesing-fri. Bruker ikke pels.


  Etikk: Ikke barnearbeid. Produserer i ni ulike land.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!