Women's Atom Lightweight Hoody - ID: A264474

BILLIGKROKEN
15% ekstra - KODE

Arc'teryxWomen's Atom Lightweight Hoody

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Atom Lightweight Hoody fra Arc'teryx

Women's Atom Lightweight Hoody fra Arc'teryx er en syntetisk mellomlagsjakke for damer .
Materiale: 100% nylon
Materiale 2: 93% polyester, 7% elastan
Fôr: 100% nylon
Polstring: 100% nylon
Egenskaper for Women's Atom Lightweight Hoody:
Justerbar fald: Ja
Toveis glidelås: Nei
Passform: Normal
Vindavvisende: Ja
Bærekraft: bluesign
Vanntett: Nei
Vannavvisende: Ja
Vekt: 230 g
Hovedmateriale: Nylon
Polstring: Lett polstret
Hette: Fast
Mansjetter med tommelhull: Nei
Fyll: Syntetisk
Arc'teryx kommer fra Vancouver BC, Canada, et av de mest nedbørsrike stedene i verden. Rocky Mountains og Coast Mountains sammen med Whistler og Squamish gjør stedet til naturens beste testlab for friluftsutstyr. Bedriften begynte tidlig med å produsere klatreseler og ble snart et populært merke innen hele bransjen. I 1995 satte de standarden for hvordan en high end-ryggsekk skulle være. I 1998 kom de første klærne i Gore-Tex og fleece. Siden den gangen har de vært ledende innen utvikling av vanntette friluftsklær. Arc’teryx designer og produserer teknisk bekledning som jakker, bukser, gensere, hansker m.m. i Gore-Tex, dun, fleece etc. Arc’teryx produserer også sekker, klatreutstyr gamasjer og annet man trenger til et aktivt friluftsliv. Skallbekledning og dunjakker for sommer og vinterturer eller bare tørre og komfortabelt turplagg på vei til jobb eller skole.

Mer fra Arc'teryx

Vis alle Mellomlagsjakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  Miljø: Bruker sølvioner i superundertøy, siden det ellers er vanskelig å få det til å ikke lukte. Om man ikke behandler dem rett må plaggene vaskes oftere og det sliter også på miljøet. Har Polygiene i visse treningsklær.


  Gjenvinning: Tøyet blir ikke gjenvunnet. Streber etter å skape ekstremt holdbare produkter som man ikke sliter ut med det første. Å minimere slitasje er et stort miljøpoeng.


  Dyr: Dunet de bruker er kun biprodukter fra kjøttproduksjon (altså ikke levendeplukkede gjess). Merinoullen er mulesing-fri. Bruker ikke pels.


  Etikk: Ikke barnearbeid. Produserer i ni ulike land.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!