Women's Beta Jacket - ID: A135772

Arc'teryxWomen's Beta Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Beta Jacket fra Arc'teryx

Pustende og allsidig GORE-TEX skalljakke for dame laget for å takle aktiviteter på fjellet. Slitesterkt, vanntett og vindtett GORE-TEX stoff med GORE C-KNIT™-backer teknologi er både stille, mykt og svært pustende. Den strømlinjeformede hetten justeres med ett enkelt trekk i snoren, passformen gir plass til flere lag med klær, mens formsydde ledd øker bevegeligheten.
 • Modellmål: Høyde: 178cm, Brystvidde: 81.3cm, Midje: 61cm, Hofter: 89cm, Størrelse: Small

Materiale: 100% Polyamid
Blank
Egenskaper for Women's Beta Jacket:
Bærekraft: Bluesign
Vanntett: Ja
Membran: GORE-TEX
Vekt: 270 g
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Fast
Membranteknikk: 3-lags
Antall lommer: 3 stk
Justerbar midje: Nei
Pit zips: Nei
Reflekser: Nei
Tapede sømmer: Ja
Arc'teryx kommer fra Vancouver BC, Canada, et av de mest nedbørsrike stedene i verden. Rocky Mountains og Coast Mountains sammen med Whistler og Squamish gjør stedet til naturens beste testlab for friluftsutstyr. Bedriften begynte tidlig med å produsere klatreseler og ble snart et populært merke innen hele bransjen. I 1995 satte de standarden for hvordan en high end-ryggsekk skulle være. I 1998 kom de første klærne i Gore-Tex og fleece. Siden den gangen har de vært ledende innen utvikling av vanntette friluftsklær. Arc’teryx designer og produserer teknisk bekledning som jakker, bukser, gensere, hansker m.m. i Gore-Tex, dun, fleece etc. Arc’teryx produserer også sekker, klatreutstyr gamasjer og annet man trenger til et aktivt friluftsliv. Skallbekledning og dunjakker for sommer og vinterturer eller bare tørre og komfortabelt turplagg på vei til jobb eller skole.

Mer fra Arc'teryx

Vis alle Skalljakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  Miljø: Bruker sølvioner i superundertøy, siden det ellers er vanskelig å få det til å ikke lukte. Om man ikke behandler dem rett må plaggene vaskes oftere og det sliter også på miljøet. Har Polygiene i visse treningsklær.


  Gjenvinning: Tøyet blir ikke gjenvunnet. Streber etter å skape ekstremt holdbare produkter som man ikke sliter ut med det første. Å minimere slitasje er et stort miljøpoeng.


  Dyr: Dunet de bruker er kun biprodukter fra kjøttproduksjon (altså ikke levendeplukkede gjess). Merinoullen er mulesing-fri. Bruker ikke pels.


  Etikk: Ikke barnearbeid. Produserer i ni ulike land.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!