Alu Trolley S - ID: A036975

Arctic TernAlu Trolley S

Mer info

Mer om Alu Trolley S fra Arctic Tern

Alu Trolley S fra Arctic Tern er en liten og fleksibel koffert med et elegant utseende! Det skinnende aluminiumsskallet er svært slitesterkt, og to TSA-låser beskytter oppakningen din mot tyver. Kofferten har fire hjul av høy kvalitet med en svingradius på 360°, og teleskophåndtaket kan trekkes ut i tre forskjellige lengder. Innvendig finnes det en smart, avtakbar plate på hver side som holder oppakningen din på plass samtidig som småting kan oppbevares i nettinglommene.
•Blankt aluminiumsskall
•Dobbelt TSA med kombinasjonslås
•360° svingbare hjul av høy kvalitet
•Teleskophåndtak som kan justeres i tre stillinger
•Avtagbare plater på innsiden med nettinglommer med glidelås
•Justerbare kompresjonsstropper på innsiden


En TSA-lås er en spesialdesignet lås som er godkjent av det amerikanske «Transportation Security Administration» og av sikkerhetspersonell på flyplasser over hele verden.
Fordelen med kofferter som er utstyrt med TSA-låser, er at ved en eventuell kontroll av innholdet i kofferten, har sikkerhetspersonalet på flyplasser en spesiell nøkkel som passer. En vanlig hengelås kan måtte klippes opp under inspeksjon, og dermed forsvinner sikkerheten for innholdet i kofferten. Denne nøkkelen er altså ikke noe som følger med når du kjøper kofferten.

For å endre koden til TSA-låsen, se instruksjonene i filmen.


Egenskaper for Alu Trolley S:
Regntett: Ja
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 380 x 210 x 530 mm
Pakkevolum: 36 L
Vekt: 3850 g
Antall innvendige lommer: 6 stk
Arctic Tern er et merke for reisende og pendlere. Her finner du utstyr for smartere reiser og eventyr. Arctic Tern – Travel Essentials selges kun hos Outnorth.

Mer fra Arctic Tern

Vis alle Kofferter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!