Electric Cooler Box - ID: PL10567

Arctic TernElectric Cooler Box

Mer info

Mer om Electric Cooler Box fra Arctic Tern

Electric Cooler Box fra Arctic Tern kan gi deg kalde drikker på varme sommerdager og varm mat i vinterkulden. Uansett om du er på eventyr med bilen eller sitter fast i en bilkø, kan du nyte drikke og mat med riktig temperatur.
Electric Cooler Box er lett og kan bæres for hånd. Den medfølgende AC- og DC-transformatoren gjør at du kan bruke den i en vanlig stikkontakt eller sigarettenneren i bilen. Kjøleboksen integrerer to funksjoner for kjøling og oppvarming ved hjelp av en halvleder, uten kompressor eller kryoteknologi. Den har fordelen at den er fri for urenheter, lett å bære med seg med lav vekt og volum samt lavt energiforbruk.
For optimal kjøleeffekt anbefaler vi at du setter inn mat og drikke som allerede er nedkjølt. Electric Cooler Box er ikke utformet for å varme opp kald mat, men kan brukes til å holde oppvarmet mat varm. Den kan varmes opp til maksimalt 50–60 °C.


•Holder 15–20 grader under omgivelsestemperaturen.
•230 V AC-kjøleforbruk er 60 W, varmeforbruket er 63 W.
•12 V DC-kjøleforbruk er 52 W, varmeforbruket er 48 W.

Egenskaper for Electric Cooler Box:
Dimensjon LengdexBreddexHøyde: 39,5x29x43 cm
Pakkevolum: 30 L
Vekt: 4600 g
Arctic Tern er et merke for reisende og pendlere. Her finner du utstyr for smartere reiser og eventyr. Arctic Tern – Travel Essentials selges kun hos Outnorth.

Mer fra Arctic Tern

Vis alle Kjølebager

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!