Lightweight Trolley S - ID: A035897

Arctic TernLightweight Trolley S

Mer info

Mer om Lightweight Trolley S fra Arctic Tern

Lightweight Trolley fra Arctic Tern er en smart og trygg koffert med hardt skall. Fire hjul lar deg skyve kofferten i alle retninger. Justerbart teleskophåndtak som kan settes i to forskjellige posisjoner. TSA-sertifisert kombinasjonslås hvor glidelåsen låses og forhindrer uvedkommende fra å åpne kofferten under reise. Lightweight Trolley har et stort hovedrom med stropper som holder pakningen på plass. Inne i lokket er det to meshlommer og en skjult lomme med glidelås.
Kofferten er laget av polykarbonat som er et utrolig lett, robust og slitesterkt materiale.
Outnorth gir deg 2 års garanti på kofferten.

En TSA Lås er en spesielt utformet lås som er godkjent av USAs “Transportation Security Administration” og sikkerhetspersonal på flyplasser verden over.
Fordelen med kofferter som er utrustet med TSA-lås er at ved eventuell kontroll av koffertens innhold, så har sikkerhetspersonalet på flyplasser en spesiell nøkkel som passer. Det kan bli nødvendig å klippe en vanlig hengelås ved kontroll og dermed forsvinner sikkerheten for innholdet i kofferten. Denne nøkkelen er altså ikke noe som følger med når du kjøper kofferten.
Mer info om hvordan du justerer låskoden din finner du i filmen ovenfor.

Egenskaper for Lightweight Trolley S:
Regntett: Ja
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 53x37x19 mm
Pakkevolum: 48 L
Vekt: 2200 g
Antall innvendige lommer: 3 stk
Arctic Tern er et merke for reisende og pendlere. Her finner du utstyr for smartere reiser og eventyr. Arctic Tern – Travel Essentials selges kun hos Outnorth.

Mer fra Arctic Tern

Vis alle Kofferter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!