Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Lightweight Trolley Set Olive - ID: lw_trolley_set_olv

Arctic TernLightweight Trolley Set Olive

Mer info

Mer om Lightweight Trolley Set Olive fra Arctic Tern

Lightweight Trolley Set inneholder tre kofferter til en gunstig pakkepris. Lightweight Trolley fra Arctic Tern er en smart og sikker koffert med et hardt skall. Fire svingbare hjul gjør at du kan skyve kofferten i alle retninger. Et justerbart teleskophåndtak som kan settes i to ulike stillinger når det er trukket ut. TSA-sertifisert kombinasjonslås der glidelåsens puller låses fast og hindrer uvedkommende i å åpne kofferten når du er på reise.
Lightweight Trolley har et stort hovedrom med remmer som holder bagasjen trygt på plass. På innsiden av lokket finnes to meshrom samt et skjult rom med glidelås.
Kofferten er fremstilt i polykarbonat som er et utrolig lett, slitesterkt og holdbart materiale.
Outnorth gir deg 2 års garanti på kofferten.

Egenskaper for Lightweight Trolley S:
Regntett: Ja
Pakkevolum: 48 L
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 53x37x19 mm
Vekt: 2200 g
Antall innvendige lommer: 3 stk

Egenskaper for Lightweight Trolley M:
Regntett: Ja
Pakkevolum: 77 L
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 65x42x24 mm
Vekt: 3000 g
Antall innvendige lommer: 4 stk

Egenskaper for Lightweight Trolley L:
Regntett: Ja
Pakkevolum: 108 L
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 75x48x28 mm
Vekt: 3500 g
Antall innvendige lommer: 4 stk

En TSA Lås er en spesielt utformet lås som er godkjent av USAs “Transportation Security Administration” og sikkerhetspersonal på flyplasser verden over.
Fordelen med kofferter som er utrustet med TSA-lås er at ved eventuell kontroll av koffertens innhold, så har sikkerhetspersonalet på flyplasser en spesiell nøkkel som passer. Det kan bli nødvendig å klippe en vanlig hengelås ved kontroll og dermed forsvinner sikkerheten for innholdet i kofferten. Denne nøkkelen er altså ikke noe som følger med når du kjøper kofferten.
Mer info om hvordan du justerer låskoden din finner du i filmen ovenfor
Arctic Tern er et merke for reisende og pendlere. Her finner du utstyr for smartere reiser og eventyr. Arctic Tern – Travel Essentials selges kun hos Outnorth.

Mer fra Arctic Tern

Vis alle Kofferter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!