Quest Trolley S - ID: PL10836

35% - KODE

Arctic TernQuest Trolley S

Mer info

Mer om Quest Trolley S fra Arctic Tern

Quest Trolley S fra Arctic Tern er en liten romslig koffert med fire dobbelthjul og teleskophåndtak som kan trekkes ut i to forskjellige stillinger. Innvendig er det et mykt fôr, skille med glidelås og justerbare kryssbånd. Utstyrt med håndtak for enkel bæring.
En TSA-lås er en spesialdesignet lås som er godkjent av det amerikanske «Transportation Security Administration» og av sikkerhetspersonell på flyplasser over hele verden.
Fordelen med kofferter som er utstyrt med TSA-låser, er at ved en eventuell kontroll av innholdet i kofferten, har sikkerhetspersonalet på flyplasser en spesiell nøkkel som passer. En vanlig hengelås kan måtte klippes opp under inspeksjon, og dermed forsvinner sikkerheten for innholdet i kofferten. Denne nøkkelen er altså ikke noe som følger med når du kjøper kofferten.

Kofferten er laget av slitesterk polypropylen.
Egenskaper for Quest Trolley S:
Regntett: Ja
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 360 x 210 x 560 mm
Pakkevolum: 34 L
Vekt: 2600 g
Antall innvendige lommer: 3 stk
Arctic Tern er et merke for reisende og pendlere. Her finner du utstyr for smartere reiser og eventyr. Arctic Tern – Travel Essentials selges kun hos Outnorth.

Mer fra Arctic Tern

Vis alle Kofferter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!