Men's Gel-Sonoma 5 (spring 2020) - ID: A069475

AsicsMen's Gel-Sonoma 5 (spring 2020)

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Gel-Sonoma 5 (spring 2020) fra Asics

Når løpeturen tar deg med ut i terrenget, vil GEL-SONOMA 5 terrengskoen gi deg en uovertruffen løpeopplevelse. Denne terrengløpeskoen har en moderne og funksjonell design for bedre komfort og feste i ulendt terreng. Skoen har GEL-teknologi i hælen og rikelig med støtdemping i steget, mens den terrengspesifikke yttersålen gir deg bedre feste på ujevne og gjørmete underlag. Med GEL-SONOMA 5 kan du utforske skogsveier og stier med en sko som både er stabil og ytterst komfortabel.
  • AMPLIFOAM-teknologi
  • GEL-teknologi i hæl
  • Sømløs og sydd design
  • Pløse med kilestykke

Egenskaper for Men's Gel-Sonoma 5 (spring 2020):
Demping: Normal
Removable insole: Nei
Yttersåle: Gummi
Fôr: Nei
Yttermateriale: Syntetisk
Membran: Nei
Pigger: Nei
Reflekser: Nei
Asics er en japansk produsent av sportsklær og -sko som grunnlas i 1949 av Kihachiro Onitsuka i Kobe, der de fortsatt har sitt sete. Navnet er et akronym for frasen "Anima Sana in Corpore Sano", som er latinsk for "En sunn sjel i en sunn kropp". Selskapet har fra begynnelsen av vært en stor drivkraft i utviklingen av sportssko og i senere tid har skoene deres blitt rangert som de beste på markedet. Det svenske merket Haglöfs har inngått i Asics-konsernet siden 2010.

Mer fra Asics

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!