Women's Gel-Sonoma 6 - ID: A101869

Nyhet!

AsicsWomen's Gel-Sonoma 6

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Gel-Sonoma 6 fra Asics

Løpeskoen Women's Gel-Sonoma 6 er designet for å løpe utendørs. Denne skoen som tar inspirasjon fra terrengskoutvalget fra ASICS er en allsidig sko som kan brukes for terrengløp, lette turer, og andre utendørs aktiviteter. Vi brukte også mindrer ressurser for å farge innersålen for en tilnærming til mer bærekraftig design. Fokuset denne sesongen var å forbedre passformen til overdelen, så vi implementert et nytt design som gir en mer sikker mellomfot og passform til hælen, mens den brede tåboksen gir tærne mer rom. Den syntetiske masken på overtrekkene er designet for å forbedre slitestyrken, samt å holde føttene sikre og redusere skli. Underfotkomforten kommer fra en AMPLIFOAM™-mellomsåle i full lengde og GEL™-teknologi for dempingsenhet som er plassert der løpere trenger mest støtabsorpsjon. For å øke mykheten av hvert steg inkluderte vi en ORTHOLITE™-innersåle for utmerket komfort. I tillegg forbedrer flerretningsgrepet til yttersålen grep på forskjellige overflater.
  • AMPLIFOAM™-teknologi for demping
  • GEL™-teknologi for demping sørger for utmerket støtabsorpsjon
  • Solid yttersåle av gummi
  • ORTHOLITE™-innersålen gir myke stegkomfort
  • Bærekraftig innersåle-fargestoff

Egenskaper for Women's Gel-Sonoma 6:
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Syntetisk
Demping: Normal
Lettvektmodell: Ja
Vekt per sko: 240 g
Drop: 8 mm
Asics er en japansk produsent av sportsklær og -sko som grunnlas i 1949 av Kihachiro Onitsuka i Kobe, der de fortsatt har sitt sete. Navnet er et akronym for frasen "Anima Sana in Corpore Sano", som er latinsk for "En sunn sjel i en sunn kropp". Selskapet har fra begynnelsen av vært en stor drivkraft i utviklingen av sportssko og i senere tid har skoene deres blitt rangert som de beste på markedet. Det svenske merket Haglöfs har inngått i Asics-konsernet siden 2010.

Mer fra Asics

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!