Women's Silver 5in Sprinter - ID: A069751

AsicsWomen's Silver 5in Sprinter

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Silver 5in Sprinter fra Asics

ASICS SILVER 5IN SPRINTER løpeshorts for dame er laget med fokus på eksepsjonell komfort og støtte og er det naturlige valget for tempoløpere. Løpeshortsen er laget av en kombinasjon av polyester og spandex, den kjennes myk mot huden og er elastisk for full bevegelsesfrihet. I tillegg har den flate sømmer som reduserer risikoen for irritasjon, en flat og elastisk linning med drasnor for enkel justering, skjult innerlomme for praktisk oppbevaring av eiendeler og reflekterende ASICS-merke for økt synlighet.
  • Mykt strikkemateriale
  • Fukttransporterende teknologi
  • Flate sømmer
  • Flat, elastisk linning med drasnor
  • Skjult innerlomme
  • Reflekterende ASICS-merke
Egenskaper for Women's Silver 5in Sprinter:
Hovedmateriale: Polyester
Beinlengde: Kort
Vindtett: Nei
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Gradert kompresjon: Nei
Asics er en japansk produsent av sportsklær og -sko som grunnlas i 1949 av Kihachiro Onitsuka i Kobe, der de fortsatt har sitt sete. Navnet er et akronym for frasen "Anima Sana in Corpore Sano", som er latinsk for "En sunn sjel i en sunn kropp". Selskapet har fra begynnelsen av vært en stor drivkraft i utviklingen av sportssko og i senere tid har skoene deres blitt rangert som de beste på markedet. Det svenske merket Haglöfs har inngått i Asics-konsernet siden 2010.

Mer fra Asics

Vis alle Løpeshorts

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!