Amundsen BC With Skinlock - ID: A029674

ÅsnesAmundsen BC With Skinlock

Mer info

Mer om Amundsen BC With Skinlock fra Åsnes

For terreng uten spor og med fellelås. Åsnes Amundsen BC with Skinlock er skien over alle ski. Åsnes Amundsen m fellelås er en ski som er laget av lange fjellturer i urørt= terreng. Det åpenbare førstevalget for mange opplevelser. Amundsen har hel stålkant og markert "smørelomme" som holder på voksen så lenge som mulig. Den patenterte fellelåsen (som forresten er en fantastisk oppfinnelse) følger selvfølgelig med. Det gjør det mulig å sette på en kortere skifelle som gir veldig god hjelp når du vil opp, men som ikke påvirker kjøringen i nedoverbakker. Superenkelt! Skien er laget av laminert tre med luftkanaler i kjernen. Belegget er sintret polyetylen og fungerer best med en god grunnvoks. Liker du å gå på turer med ryggsekk og pulk, utenfor sporene? La Åsnes Amundsen FL Wax bli din følgesvenn.
Egenskaper for Amundsen BC With Skinlock:
Skifeller inkludert: Nei
Feste til skifeller: Ja
StålkantHel
Bredde bakende: 52 mm
Bredde midje: 57 mm
Vekt per par: 2000 g
Trekjerne: Ja
Norske Åsnes produserer robuste fjellski til turer og ekspedisjoner. Alt begynte i skisporet for Arne Åsnes, for nesten 100 år siden. Da var det mange skifabrikker i Norge, men bare to har overlevd inn på 200-tallet. Åsnes er et av dem.

Mer fra Åsnes

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!