Barbour

-
Barbour er et klassisk britisk varemerke som har over 100 år på nakken. Det som kanskje er det mest kjente Barbour-plagget, den voksede bomullsjakken, produseres fortsatt for hånd i fabrikken som ligger i Simonside. Livstiden til en Barbourjakke som man tar seg godt av er veldig lang og designet er tidløst.

Barbour

(78 varer)

Alt begynte med Barbours klassiske voksede jakke, men Barbour har fortsatt å vokse seg større. De ekspanderte videre med eksklusive vatterte jakker, sko, tilbehør og barneklær. Kvaliteten har alltid vært høy og klærne kan brukes i mange år om de behandles rett. Kjøp deg en bit av britisk historie hos Outnorth.

Barbour Serier

Barbours klær kommer først og fremst i tre større serier. International, den motorsykkelinspirerte serien. Lifestyle, en mer moderne og praktisk serie med klær. Heritage, en moderne twist på klassiske britiske klær.

Vokset eller Vattert

Barbours voksede klær er vannavstøtende. For at dette skal fungere er det viktig at plagget behandles korrekt, slik at den voksede overflaten ikke forsvinner. Plagget får ikke vaskes i maskin eller tørrenses, men skal bare tørkes med en svamp og kaldt vann.

Barbours vatterte klær strekker seg fra lettvektsjakker til varmere plagg. Den ikoniske diamantformede vatteringen kan man heller ikke ta feil av. De er oftest sydd slik at man lett kan ha et mellomlag under plaggene for ekstra varme.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!