Classic Beaufort Jacket - ID: 119MWX0002

BarbourClassic Beaufort Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Classic Beaufort Jacket fra Barbour

Classic Beaufort Jacket fra Barbour er en klassisk herreoljefrakk. Helfôret i 100 % tartanmøstret bomull. Slitestyrken kombinert med alle de smarte funksjonene gjør Beaufort til en jakke av høyeste kvalitet. Den er helfôret med 100% tartanfôr* i bomull.

En kneppbar frontstormkant gjemmer en glidelåsutstyrt lomme til lommebok. Jakken har dessuten armventilasjon og seks ytterlommer for ytterligere oppbevaring. I kragen er det krageknapper slik at du kan komplettere med en valgfri hette som du kan kjøpe i tillegg. Beaufort Jacket er en stilren jakke med funksjonalitet og slitestyrke som gjør at den passer like bra på landet som i byen.

  • Stoff: Mellomtung Barbour sylkoil-voks
  • Lengde: 84-86,5 cm
  • kordkrage
  • Krageknapper for valgfri hette
  • 100 % bomullsskall og -fôr

*tartan = rutete skotsk tøy.
Egenskaper for Classic Beaufort Jacket:
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Cotton
Fôr: Ufôrede
Hette: Nei
Antall lommer: 6 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Pit zips: Nei
Barbour er et klassisk britisk varemerke som har over 100 år på nakken. Det som kanskje er det mest kjente Barbour-plagget, den voksede bomullsjakken, produseres fortsatt for hånd i fabrikken som ligger i Simonside. Livstiden til en Barbourjakke som man tar seg godt av er veldig lang og designet er tidløst.

Mer fra Barbour

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!