Barneklær

(1260 varer)
Blank

Anbefalt

FÅK
Happo One Junior Green Lemon
 

Hvor mye det enn frister å kle våre barn i fine klær, er det viktigste tross alt at klærne er funksjonelle, sitter godt og er slitesterke. Det er akkurat hva du finner her hos Outnorth. Som om ikke det var nok, er de selvfølgelig veldig fine også! Her finner du klær for barn og junior til alle typer lek og eventyr. Vi har klær for alle aldre og all slags vær, alt fra votter og luer til kalde dager, til t-skjorter og shorts på varmere sommerdager.

Bevegelige klær som lar barn være barn

Barn blir frustrerte når de ikke får bevege seg fritt, og derfor er klær en viktig faktor. Hos Outnorth finner du barneklær tilpasset aktive barn som liker rask lek. Barn ser sjelden noe hinder når det kommer til å bli skitten eller bløt, men tørre barn er glade barn. Derfor finner du et stort utvalg av for eksempel regnklær og andre typer barneklær som holder barnet tørt eller som tørker raskt.

Holdbare klær av kvalitet

En jakke er et plagg som enklere kan has i garderoben over lengre tid selv om barnet vokser. Er det en jakke av god kvalitet, vet du også at den holder for tøffe eventyr og til eventuelle yngre søsken når tiden er inne. Hos Outnorth finner du barn- og juniorjakker tilpasset ulike årstider og aktiviteter. Her finner du også luer, votter og andre kvalitative klær for barna dine. Kvalitet er ikke bare materialets holdbarhet, det er også hvilke materialer og på hvilken måte plagget er konstruert. Hvis du for eksempel leter etter barneklær som er økologisk produsert, finner du selvsagt også dette i utvalget vårt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!