Barneklær

(1485 varer)

Hvor mye det enn frister å kle våre barn i fine klær, så er det viktigste tross alt at klærne er praktiske, sitter godt og er slitesterke. Det er akkurat det du finner her hos Outnorth. Som om ikke det var nok, så er de såklart veldig fine også!

Klær for barn i alle aldre

Her finner du klær for barn og junior til alle typer lek og eventyr. Vi har klær for alle aldre og all slags vær, alt fra votter og luer til kalde dager til t-skjorter og shorts for varmere sommerdager.

Robuste klær som lar barn være barn

Barn blir frustrerte når de ikke får bevege seg fritt og derfor er klær en viktig faktor. Hos Outnorth finner du barneklær tilpasset aktive barn som liker lek med fart i. Barn ser sjelden noe hinder når det kommer til å bli skitten eller bløt, men tørre barn er glade barn. Derfor finner du et stort utvalg av for eksempel regnklær og andre typer barneklær som holder barnet tørt eller som tørker raskt.

Holdbare klær av kvalitet

En jakke er et plagg som man gjerne kan ha i garderoben over lengre tid, selv om barnet vokser. Er det en jakke av god kvalitet, da vet du også at den holder til tøffe eventyr og til eventuelle yngre søsken når tiden er inne.

Hos Outnorth finner du barn- og juniorjakker tilpasset ulike årstider og aktiviteter. Her finner du også luer, votter og andre kvalitetsklær til barna dine. Kvalitet handler ikke bare om materialets holdbarhet, det er også hvilken type materiale og hvordan plagget er konstruert. Om du for eksempel leter etter barneklær som er økologisk produsert, finner du selvsagt også dette i utvalget vårt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!