Barnebukser & Shorts

(229 varer)

Hos Outnorth finner du barnebukser og shorts som passer til lek og eventyr for både de aller minste og de litt eldre barna. Når hele familien skal ut i bakken, da finner du blant annet varme overtrekkbukser og skallbukser som også er praktiske når lek i snøen tar over etter en lang dag på skitur. Til sommeren eller innendørstreningen finner du også flotte allround-shorts og treningsbukser i barne- og juniormodeller.

Slitesterke bukser med forsterkede knær

Til forskjell fra de fleste voksne, så velger barn å utforske verden på flere måter enn bare til fots og de stoppes sjelden bare fordi det er bløtt og gjørmete. Bukser er trolig blant de mer utsatte klesplaggene hos de fleste barn, der ikke minst knærne ofte må tåle mye slitasje. Mange barnebukser kommer derfor med forsterkede knær slik at de holder enda lenger og ikke setter en stopper for leken for tidlig. I utvalget for barn finnes det ulike typer bukser med forsterkede knær fra blant annet Didriksons, Lundhags og Helly Hansen.

Komfortable bukser til enhver situasjon

Bortsett fra at det finnes mange fordeler med slitesterke barnebukser, så vet alle foreldre at komfort er avgjørende for om barnet ditt vil ta på seg et visst plagg eller ikke. Hvis det er ukomfortabelt, kiler eller stikker på noen måte, da får det sjelden forbli på særlig lenge. I det store utvalget vårt av bukser for barn finner du derfor også mange myke og behagelige bukser, i tillegg til ullundertøy som passer godt under regnklærne eller som et ekstra lag på vinteren for eksempel. Mange bukser er laget i materialer som er vanntette, puster godt og tørker raskt om det er vått ute. Flere av de ulike junior- og barnebuksene vi selger er laget av gjenvunnet materiale. Disse finner du blant annet fra Picture Organic Clothing og Didriksons som bruker resirkulert polyester i produksjonen sin. Fra blant annet Jack Wolfskin og Lundhags finnes det også bukser laget i økologisk materiale.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!