Barnebukser & Shorts

(228 varer)
Blank

Anbefalt

FÅK
Brant Kid's Ski Pants Black
 

Hos Outnorth finner du barnebukser og barneshorts som passer til lek og eventyr for både de aller minste som de litt eldre barna. Når hele familien skal ut i bakken, finner du blant annet varme overtrekkbukser og skallbukser som er hendige også når lek i snøen tar over etter en lang dag med skigåing. Til sommeren eller innendørstreningen finner du også flotte allround-shorts og løpetights i barne- og juniormodeller.

Slitesterke bukser med forsterkede knær

Til forskjell fra de fleste voksne, velger barn å utforske verden på flere måter enn bare til fots, og de blir sjelden redde bare fordi det er bløtt, sølete eller grusete. Bukser er trolig blant de mer utsatte klesplaggene hos de fleste barn, der ikke minst knærne ofte må utstå mye slitasje. Mange barnebukser kommer derfor med forsterkede knær slik at de holder enda lengre og ikke setter en stopper for leken for tidlig. Blant utvalget for barn, finnes ulike typer bukser med forsterkede knær fra blant annet Didriksons, Lundhags og Helly Hansen.

Bekvemme bukser i alle lag

Bortsett fra at det finnes mange fordeler med slitesterke barnebukser, så vet alle foreldre at komfort er avgjørende for om barnet ditt vil ta på seg et visst plagg eller ikke. Hvis det på en eller annen måte er ubekvemt, kiler eller stikker, får det sjelden forbli på særlig lenge. I det store utvalget vårt av bukser for barn, finner du derfor også mange myke og behagelige bukser samt undertøy som passer godt for eksempel under regntøy eller som et ekstra lag på vinteren. Mange bukser er laget i materialer som er vanntette, puster godt og tørker raskt hvis det skulle være vått ute. Flere av de ulike junior- og barnebuksene vi selger er laget av gjenvunnet materiale. Disse finner du blant annet fra Picture Organic Clothing og Didriksons som bruker gjenvunnen polyester i produksjonen sin. Fra blant annet Jack Wolfskin og Lundhags finnes også bukser laget i økologisk materiale.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!