Overtrekksbukser Barn

(24 varer)

Praktiske og kule overtrekksbukser til barn

Det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær. Dette er et kjent uttrykk for oss her i Norge, og selv om man ikke alltid er helt enig, så ligger det noe i det. For man kan finne på mye moro utendørs i all slags vær, og som barn kan det være like gøy å leke i en vanndam som det er i skinnende sol. En god overtrekksbukse til barn er derfor alfa omega når man skal oppmuntre barnet til å leke utendørs selv når det er vått ute.

På denne siden kan du finne vårt store utvalg av overtrekksbukser til barn. Vi har alle farger og fasonger, så her er det bare å finne deres favoritt.

Hva er en overtrekksbukse for barn?

En overtrekksbukse til barn eller voksne er rett og slett en bukse man kan tre utenpå klærne sine, som holder klærne tørre når man er utendørs. En overtrekksbukse til barnet er derfor vanntett og gjerne også vindtett, sånn at barnet holder seg tørr og varm.

På mange måter er en overtrekksbukse til barnet en form for regntøy, men overtrekksbuksene er ofte litt tynnere og lettere i materialene. Det betyr at de ikke er like vannmotstandige som mer kraftig regntøy, men på den andre siden er en overtrekksbukse enkel å ta på, lett å være i bevegelse i og et svært praktisk plagg når barnet har lyst til å løpe ut for å bevege seg når det regner og er vått ute.

Hva slags overtrekksbukse bør barnet ha?

Her på denne siden kan du finne en rekke forskjellige typer overtrekksbukser til barn. Man kan derfor velge og vrake i forskjellige modeller, og finne akkurat den som passer best til barnet og deres behov. Overtrekksbukser til barn finnes blant annet i form av:

Med andre ord finnes det mange forskjellige overtrekksbukser til barn, og man bør derfor vurdere hva som passer ens barn aller best. En overtrekksbukse med polstring vil for eksempel være varmere enn en uten, og egner seg best når det er kaldt ute. Går man for en upolstret overtrekksbukse til barnet, vil den derimot være lettere og tynnere - og man kan kombinere den med godt ullundertøy for å holde på varmen.

Uansett om dere foretrekker en varm eller lett overtrekksbukse, med eller uten seler, eller i ulike farger; her på Outnorth.no kan dere finne akkurat den overtrekksbuksen barnet ditt vil ha mest glede av. Og er dere på jakt etter andre barneklær til utendørs lek og moro? Ikke glem å sjekke ut vårt utvalg av jakker og andre barneklær hos oss.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!