Skallbukser Barn

(18 varer)

Turglede med skallbukser til barn

Har du en yrende turentusiast i familien? Eller ønsker du å skape turglede med de små? Da har du kommet på rett sted. Noe av det viktigste for å skape og holde i turgleden hos de små, er å ha det rette turutstyret. Ikke fordi at et barn krever en masse utstyr - men fordi gleden vil vare lenger hvis barnet ikke blir vått, kaldt eller har det ukomfortabelt på tur.

En skallbukse er en stor del av det å bevege seg ute, og gjør at man enkelt kan ha det komfortabelt når man leker, går og beveger seg utendørs, uten at man blir nettopp kald eller våt.

her på denne siden har vi samlet sammen hele vårt utvalg av skallbukser til barn. Her kan du finne skallbukser i en rekke:

Hvorfor bruke skallbukse?

Mange blander gjerne softshellbukser og skallbukser, og det kan vi godt forstå. Men sannheten er at det er stor forskjell, og det er viktig for turgleden å ha det helt riktige for aktiviteten. En softshellbukse er nemlig ikke helt vann- og vindtett, noe en skallbukse er. Men det skal heller ikke forveksles med regnbukser, da en skallbukse er mye lettere å ha på - og har også bedre pusteegenskaper.

Når skal barn ha skallbukse?

En skallbukse for barn er utrolig verdifull når man skal ut på tur. Ettersom de er vann- og vindtette så vil de nemlig sikre at barnet ikke blir vått eller kaldt når dere er ute og går, noe som gjør at barnet vil ha det gøy i mye lengre tid. En skallbukse for barn kan brukes hele året, og egner seg godt på de mest kalde dagene med mye vind.

Det er bare viktig å huske på at en skallbukse for barn gjør ikke hele jobben alene. For å holde barnet varmt og tørt, må man også sørge for et godt grunnlag lenger inn mot kroppen. En suksessoppskrift er å kle barnet i tre lag. Start med noe ullundertøy eller superundertøy, fortsett med lag nummer to som består av ull eller fleece, og topp antrekket med en skallbukse og en skalljakke.

Ved å følge denne regelen, vil du sikre at barnet er godt isolert og at varme, fuktighet og svette transporteres bort fra kroppen. Og vi vil vel alle sammen ha med seg et barn i godt humør på tur?

Kjøp skallbukser for barn på Outnorth.no

En skallbukse for barn vil gjøre opplevelsen mye bedre for barnet, og det vil vekke en glede som gjør at de ikke forbinder det å gå på tur med å være kald og våt. Her på denne siden kan du derfor gjøre en god investering i fremtiden som vekker turglede og gode minner for de minste.

Bla deg gjennom vårt store utvalg av skallbukser for barn, og finn den modellen som du tror barnet vil ha aller størst glede av. Kanskje barnet vil ha en skallbukse med sele som gjør at den holder seg på plass hele turen? Eller hva med en sprek farge som gjør at det er ekstra morsomt å ta på seg den nye skallbuksen?

Uansett hva du trenger, så kan du finne det her hos oss. Og ser du etter en skallbukse til deg selv, finner du det lett her også - vi har nemlig også skallbukser til både dame og herre.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!