Barnegensere & Fleece

(237 varer)

En fin og myk genser pleier å være en favoritt hos barn, både små og store, og det er et svært funksjonelt plagg. Da er det ingen dum idé å handle en genser i et ordentlig godt materiale og av høy kvalitet. Dette er selvsagt noe du finner hos Outnorth fra merker som Aclima, Didriksons, Ivanhoe og Woolpower. Her finner du gensere til barn og junior, både til hverdagsbruk eller som varmende underlag for neste vintereventyr. Til sommerens varmere dager finnes t-skjorter med fine trykk, blant annet i deilig økologisk bomull fra Fjällräven.

Varmt mellomlag for kalde dager ute i snøen

Hvis du leter etter et varmt mellomlag eller en varm genser til høsten, så finner du et stort utvalg til barn og juniorer her. Mange barnegensere kommer også i et sett med tilhørende deilige bukser. Gensere med god pusteevne i fleeceblandinger er et godt mellomlag for kalde vinterdager. På denne måten blir ikke kroppen nedkjølt hvis det blir varmt, og mange varme gensere tørker også raskt hvis de skulle bli fuktige.

Gensere med smarte funksjoner

Gjenglemte luer og votter i barnehagen og skolen hører hverdagen til for alle foreldre. Hva er da bedre enn en varm genser med innebygd lue i hetta og varmelomme på magen? Du finner en slik modell fra merket Aclima. Vi har flere ulike barnegensere som fungerer for ulike aldre og passer like bra til hverdags, på utflukten eller det store eventyret.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!