Barnejakker & Vester

(359 varer)

Barn slutter sjelden å leke, til tross for dårlig vær, men hvor lenge barna holder seg glade avhenger ofte av klærne. Med en skikkelig god jakke kan de yngste barnas eventyr og lek få fortsette uforstyrret uansett vær. Her finner du fine jakker av høy kvalitet fra merker som Didriksons, Bergans, Norrøna og Salomon. Å handle nye, gode klær for hele familien trenger ikke å være et stort prosjekt. Hvis du, som så mange andre foreldre, har vanskeligheter med å få tiden til å strekke til, da handler du enkelt en ny jakke på nettet hos Outnorth.

Varmende lag på lag

Hvis det ikke er for kaldt ute, holder det kanskje med bare én jakke, men er det ordentlig kaldt anbefaler vi lag-på-lag-metoden. Nærmest kroppen bør barnet ditt ha materialer som puster godt, som for eksempel ull. Som mellomlag fungerer fleece med gode pusteevner helt utmerket, slik at kroppen ikke blir nedkjølt om barnet først blir varm og svett ved temperaturendringer. For det ytre laget finnes en mengde gode jakker i for eksempel vindtett materiale. Velg en romslig jakke slik at barnet ditt kan bevege seg fritt og uten problem. Visse modeller har flere lag i én og samme jakke og i visse tilfeller kan disse lagene tas av og brukes hver for seg, alt etter været. Dette er perfekt når været plutselig slår om. De såkalte tre-i-én-jakkene finnes i merker som The North Face, Jack Wolfskin og VAUDE.

Giftfrie jakker for både vår, høst og vinter

Under både vår og høst kan temperatur og vær gjøre brå omslag, hvilket stiller høye krav til klærne våre. Ikke minst kan det bli bløtt og regnfullt. Og dette øker behovet for vanntette og vannavstøtende materialer. Som forelder vil man selvsagt ikke kle barna sine i klær som inneholder gifter. Hos oss finner du derfor barnejakker som er impregnerte med vannavstøtende funksjon helt uten for eksempel fluorkarboner og PFC.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!