Luer Barn

(177 varer)

Ingen vil at barna deres skal gå ut uten lue på seg, eller at den risikerer å bli dratt av så fort man titter en annen vei. Det kreves derfor en god og deilig lue som barna ønsker å ha på hodet. En lue som varmer, men gjerne puster, og ikke minst en lue som ikke kiler eller klør.

Hos oss finner du luer og halser for barn og junior i mange varianter, blant annet fra Didriksons, Sätila, Bergans og Aclima.

Deilige halser og luer som barna vil ha på seg

Sørg for at barna holder seg varme ved å skaffe gode luer som de vil ha på seg. I vårt utvalg finner du deilige og kule barneluer som uten tvil kommer til å bli populære og dermed får sitte i fred på hodet og holde barnet varmt.

Vi har et stort utvalg av luer i alle mulige slags utforminger, fra beanies i trikot og merinoull, til ordentlig varme luer med fuskepelsfôr. Hvis du leter etter en strikket eller heklet lue, finner du også det i fin kvalitet til en god pris. Strikkede og heklede luer bør ikke avfeies som noe som risikerer å klø ettersom det avhenger mer av valg av materiale enn måten de er laget på. Hos oss finner du dessuten fleecefôrede luer som gjør de ekstra myke og deilige mot hodet og ørene.

Varmt rundt både hode og hals med en hals

Når det blir kaldt eller vinden blåser, er halsen et utsatt område. Kald vind kan lett blåse gjennom skjerfet selv om det er varmt. Hvis du vil være sikker på at barnet ditt holder seg varmt rundt halsen, er en hals et utmerket valg. Den kan enten fungere som komplement til et skjerf, eller som ytterligere beskyttelse når det blir ekstra kaldt.

En heldekkende Balaklava holder både hals og hode varmt. Den holder kald luft og vind ute, som ofte ellers smetter inn mellom skjerf og lue. Den utgjør også et godt alternativ til skjerf under vintersporter da det ikke alltid egner seg med skjerf som henger langt ned. Varme og deilige Balaklava-er finner du fra blant annet Woolpower og Didriksons.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!