Parkdresser Barn

(100 varer)

Hos oss finner du et stort utvalg av park- og vinterdresser til barn. Vi har dresser for den kalde vinteren, men også i vanntette varianter som står imot høstregnet. Blant merkene finner du gode og slitesterke park- og vinterdresser fra blant annet Reima, Didriksons og Isbjörn of Sweden.

Det perfekte vinterplagget

En parkdress er trolig det beste vinterplagget for alle barn. Det er bare å hoppe i den og begi seg ut, klærne sitter der de skal og faller ikke av. Barnet ditt slipper dessuten også å få snø inn på uønskede steder og kan fritt kaste seg inn i all slags lek i snøen. Med en vanntett dress holder barna seg tørre og glade. Hvis de bruker dressene med gode pusteevner, minskes risikoen for at det skal bli for varmt og svett når været slår om.

Materialene er som oftest veldig deilige og bekvemme, og har gode puste- og vannavstøtende egenskaper. Hos oss finner du vinterdresser uten PFC, men med bibeholdt evne til å avvise vann. Mange dresser har også reflekser slik at barnet ditt synes i vintermørket. Da slipper du også å uroe deg for eventuelle løse reflekser som lett kan falle av under lek.

Slitesterke vinterdresser for lengre levetid og holdbarhet

Barn liker å leke uansett vær og underlag. Knærne og rumpen er ofte utsatte områder ettersom leken sjelden er begrenset kun til fots. Mange dresser kommer derfor med forsterkede deler for at dressen skal holde lengre. Hvis du kjøper ordentlig gode og solide klær til barna, holder de forhåpentligvis også til yngre søsken eller kommende generasjoner. Så hvis du kjøper solide kvalitetsklær laget for hardt utendørsbruk, gjør du både deg selv og barna dine en tjeneste.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!