Parkdresser Barn

(103 varer)

Vi har søte, praktiske parkdresser til barnet

En parkdress er nærmest et must for de små, søte barna våre når de skal ut å oppdage hva for en fantastisk natur og frisk luft vi har her til lands. Vinteren kan være kald og våt, og opplevelsen blir absolutt den beste om barnet har de rette klærne når de skal holde på ute og drive med utendørsaktiviteter - og det vil vi jo alle sammen gjerne at de skal elske i mange år fremover.

En god parkdress vil derfor være barnets favorittplagg, da det er enkelt å bevege seg i, det holder på varmen og er et enkelt plagg man skal ta av og på - uten å måtte forholde seg til bukser og jakker. For vi vet vel alle sammen at det enkle ofte er det beste?

Her på denne siden har vi derfor gjort det enkelt for deg, ved å samle sammen alle våre flotte parkdresser til barn på ett og samme sted. Hos Outnorth.no kan vi nemlig tilby et utrolig stort utvalg av praktiske, søte, flotte, kule og morsomme parkdresser til barn. Vi har parkdresser til vinteren, og du kan også finne de mer vanntette variantene som tåler det våte høstregnet. Vi har kjente merkevarer - og alt sammen i fantastisk god kvalitet til en god pris.

Parkdressen er det perfekte vinterplagget

Det er så mange kule utendørsaktiviteter vi kan vokse opp med her i Norge. Vi kan dra på telttur, camping, skiturer og fjellturer - og dette er noe vi gjerne vil lære videre til barna våre. Vi har gode minner fra barndommen når snøen falt, og vi kunne løpe ut i hagen eller på lekeplassen, ha snøballkriger, bygge snømenn og hoppe i vanndammer.

Men dette stiller jo også noen krav til klærne vi har på oss, for det ødelegger enhver flott vinterdag når man blir kald og våt. Derfor mener vi at en parkdress mest sannsynlig er det aller beste vinterplagget for alle barn. Det er praktisk og enkelt; det er nemlig bare å hoppe i den og begi seg ut, klærne sitter der de skal og faller ikke av. Barnet ditt slipper dessuten også å få snø inn på uønskede steder og kan fritt kaste seg inn i all slags lek i snøen. Med en vanntett dress holder barna seg tørre og glade. Hvis de bruker dressene med gode pusteevner, minskes risikoen for at det skal bli for varmt og svett når været slår om - og kombinerer man den med et par gode barnestøvler er man klar for lek.

Materialene er som oftest veldig deilige og bekvemme, og har gode puste- og vannavstøtende egenskaper. Hos oss finner du vinterdresser uten PFC, men med bibeholdt evne til å avvise vann. Mange dresser har også reflekser slik at barnet ditt synes i vintermørket. Da slipper du også å uroe deg for eventuelle løse reflekser som lett kan falle av under lek.

Slitesterke parkdresser for lengre levetid og holdbarhet

Det finnes utrolig mange gode parkdresser på markedet, og her på denne siden har vi samlet noen av de aller beste parkdressene for barn som markedet har å by på. Du får høy kvalitet, kule designs og parkdresser som passer til alle formål. Her på denne siden kan du for eksempel finne:

Parkdressene her er laget av ulike materialer og de kommer i alle slags farger, fasonger og størrelser. Så her er det bare å bruke filtreringsmulighetene på siden, eller bla deg gjennom til du finner deres nye favoritt.

Barn liker å leke uansett vær og underlag. Knærne og rumpen er ofte utsatte områder ettersom leken sjelden er begrenset kun til fots. Mange dresser kommer derfor med forsterkede deler for at dressen skal holde lengre. Hvis du kjøper ordentlig gode og solide klær til barna, holder de forhåpentligvis også til yngre søsken eller kommende generasjoner. Så hvis du kjøper solide kvalitetsklær laget for hardt utendørsbruk, gjør du både deg selv og barna dine en tjeneste.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!