Regntøy Barn

(93 varer)

Regnklær for barn til regnfulle dager

"Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær". Det er noe skandinaviske barn har hørt i generasjoner fra oss voksne. Men om sannheten skal frem, så er det sannsynligvis barna som er best på rette seg etter det uttrykket og med glede begir seg ut, uansett om det er regn eller slaps ute. Hos Outnorth finner du et bredt utvalg av regntøy til barn. Her finner du kvalitetsregnklær til en god pris – alt fra jakker tilselebukser og komplette regnsett fra merker som Didriksons, Haglöfs og Lindberg.

La regntøyet gjøre en forskjell

Det kan være smart å investere i regnklær til barna dine om:
  • Du vil unngå at barnet ditt blir kald og våt på en regnværsdag
  • Barnet ditt skal ferdes i våte områder, som for eksempel i skogen etter regn
  • Barnet ditt skal leke ute på gjørmete stedet og i vannpytter

Skikkelig regntøy lar barna gå på eventyr i all slags vær

I motsetning til mange voksne (selv om det naturligvis finnes unntak), så elsker mange barn regnvær. De kan nesten ikke vente med å komme seg ut og hoppe i sølepytter eller plaske rundt i øsregnet. Barn gir rett og slett regnet den kjærligheten som det faktisk fortjener.

For at de regnfulle lekene skal bli enda morsommere, så trenger de også et par gode gummistøvler og robust, behagelig regntøy som ikke hindrer leken, snarere tvert imot!

Regntøy som er tett fra topp til tå

Regnklær fås i mange modeller og det er ikke bare å velge hvilket som helst regntøy til barnet ditt. Det kommer helt an på barnets alder og aktivitetsnivå. Du har kanskje bruk for flere modeller, slik at barnet har et sett eller en kjeledress i barnehagen og et regnsett hjemme. Selv om solen skinner på morgenen, så er det jo ikke sikkert at det holder hele dagen etter at dere har dratt avgårde. Så det er praktisk å ha et regnsett som alltid henger i barnehagen eller på skolen.

Regnsett – som dekker alt

Du kan selvsagt klare deg relativt bra med bare en regnjakke, men det rekker ikke så langt når det kommer til aktive og regn-glade barn. Med et helt regnsett får fantasien og leken løpe fritt, uansett vær. Barna står nemlig ikke stille og ser på regnet, hvilket i sin tur stiller store krav til bevegelsesfriheten, i tillegg til at enkelte deler skal tåle kraftig bruk. Er barnet ditt veldig aktiv og leker ute all slags vær eller går det kanskje i barnehagen – da er et helt regnsett garantert det beste valget.

Til de allerminste kan du velge en kjeledress, slik at vannet ikke kan komme inn noe sted. Når barnet blir litt eldre, er det smart å ta på jakke og bukse hver for seg. Velg eventuelt bukser med overdel eller seler, slik at klærne ikke deles på midten og barna får bar rygg når de leker.

Regnjakker

Til større skolebarn eller tenåringer er det sannsynligvis godt nok med bare en regnjakke de kan slenge over skulderen når barnet skal ut døren og ned til bussen. Regnjakkene fås i mange forskjellige farger og møsnker og det kan være en god idé å spørre barnet/tenåringen om råd når du velger. Eller så risikerer du at regnjakken blir hengende på knaggen og barnet ditt blir våt på vei til skolen. De fleste regnjakker har hette, men det er forskjell på designet. Neon hetter henger løst ned på ryggen, andre er gjemt vekk i kragen og noen er avtakbare. Alle regnjakkene våre er trygge for barna å bruke. Det er ingen snorer eller lignende som kan henge seg fast, slik at barnet kommer til skade. Regnjakkene lukkes med borrelås eller trykknapper, eller begge deler, og noen har skjult stenging som gjør det enda vanskeligere for regnet å trenge seg inn.

Regnbukser

Når du velger ut regnbukser til barnet ditt, så handler det igjen om alderogaktivitet. De med seler sitter bedre fast når barnet leker, men de uten er lettere å få av ved f.eks. toalettbesøk. Noen regnbukser har stropper på beina som man kan sette under føttene,slik at buksebeina ikke kryper opp over støvlene når barnet løper eller hopper i vannpytter.

Regntøy med reflekser

Er barnet ditt ute etter at mørket legger seg eller før solen titter frem? Da kan det være smart å kjøpe regnklær med reflekser på, slik at barnet blir mer synlig i mørket.

Regntøy for barn til ethvert behov

Uansett om barnet ditt går til barneghagen eller skolen hver dag, leker på lekeplassen i parken eller skal være med på naturferie til sommeren sammen med resten av familien, så er regnklær en praktisk løsning.

Hos Outnorth finner du slitesterkt regntøy av høy kvalitet til hele familien og naturligvis også til barna. Velg blandt regnjakker og regnbukser fra velkjente merker. Mange regnjakker er utstyrt med vanntette hetter, som også kan erstattes med en sydvest eller regnhatt som holder hodet tørt og varmt når regnskuren kommer.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!