Regntøy Barn

(135 varer)

"Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!” er noe barn har fått høre i generasjoner fra oss voksne. Men om sannheten skal fram, så er det nok tross alt bare barna som tror på uttrykket og med glede begir seg ut uansett om det er slaps eller øsregn. Hos Outnorth finner du et stort utvalg av regnklær for barn. Her finner du gode og rimelige regnklær – fra jakker til selebukser og hele regntøysett fra merker som Didriksons, Helly Hansen og Kozi Kidz.

Gode regnklær lar barna begi seg ut på eventyr i all slags vær

Til forskjell fra mange voksne (selv om det så klart finnes unntak), så elsker mange barn at det regner. De kan ikke vente med å komme seg ut og hoppe i sølepytter etter, eller midt i, en solid regnskur. Barn gir helt enkelt regnet den kjærligheten det fortjener. For at lek i regnet skal bli enda morsommere, er det nødvendig med solide og pålitelige regnklær som ikke hindrer leken, heller tvert imot!

Regntøy som holder tett fra topp til tå

Selvsagt klarer man seg ganske bra med en regnjakke, men det holder ikke så langt når det kommer til aktive og regnglade barn. Med et helt regntøysett får fantasien og leken sette grensene, ikke været. Barn står ikke akkurat stille og ser på regnet, hvilket stiller krav til å kunne bevege seg smidig og at plaggene skal holde for tøff bruk. Hos Outnorth finner du gode og slitesterke regnklær for hele familien og selvsagt for barna. Velg blant regnjakker og regnbukser fra velkjente varemerker. Mange regnjakker er utstyrte med vanntette hetter som også kan erstattes med en sydvest eller regnhatt, som holder hodet tørt og varmt når den store regnskuren kommer.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!