Hansker, Votter & vanter Barn

(75 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Kids Reflective Mittens Silver/Black
 

Med gode og slitesterke votter holder du barna varme og glade gjennom hele vinteren. Hos oss finner du solide barnevotter i god kvalitet som holder til det meste. I vårt utvalg av votter for barn og juniorer finnes et stort utvalg fra merker som Hestra, Didriksons, Kombi og Urberg.

Vi har alt fra enklere modeller, til mer avanserte, for eksempel votter i ventilerende Gore-Tex.

Gode og deilige votter barna vil ha på seg

Det er vanlig at vottene, sammen med luer og sokker, er de klesplaggene som først dras av hvis barna ikke trives med dem. Et par ordentlige votter er et must for barna dine, men skal de tas i bruk er det ikke sikkert at hva som helst duger. Sørg for å kjøpe behagelige votter som sitter som de skal og puster godt. Et godt eksempel på et materiale som puster, er ull. Ullen har også fortsatt evne til å varme selv om votten skulle bli våt. Hvis du derimot vet at det kommer til å bli mye våt lek i høstværet, kan et par vanntette hansker være mer nyttig.

Snører minsker risikoen for at vottene mistes

Med en snor med feste på votten eller hansken, forsvinner den ikke selv om den skulle tas av. Selvsagt selger vi votter som sitter godt, men at de forblir på er ikke alltid en garanti når det kommer til barn. Mange votter er også utstyrte med gode funksjoner og justeringsmuligheter rundt håndleddene, slik at barna holder hendene tørre og varme. Riktig justering rundt håndleddene minsker så klart også risikoen for mange barns store skrekk, nemlig snø inni klærne.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!