Trøyer & Fleeceklær Barn

(180 varer)
Blank

Anbefalt

FÅK
Happo One Junior Green Lemon
 

En fin og myk trøye pleier å være en favoritt hos barn, både små og store, og det er et svært funksjonelt plagg. Da er det ingen dum idé å handle en trøye i et ordentlig godt materiale og av høy kvalitet. Dette er selvsagt noe du finner hos Outnorth fra merker som Aclima, Didriksons, Ivanhoe og Woolpower. Her finner du trøyer til barn og junior, både til hverdagsbruk eller som varmende underlag for neste vintereventyr. Til sommerens varmere dager finnes t-skjorter med fine trykk, blant annet i deilig økologisk bomull fra Fjällräven.

Varmt mellomlag for kalde dager ute i snøen

Hvis du leter etter et varmt mellomlag eller en varmende trøye til høsten, så finner du et stort utvalg til barn og juniorer her. Mange barnetrøyer kommer også i et sett med tilhørende deilige bukser. Trøyer med god pusteevne i fleeceblandinger er et godt mellomlag for kalde vinterdager. På denne måten blir ikke kroppen nedkjølt hvis det blir varmt, og mange varme trøyer tørker også raskt hvis de skulle bli fuktige.

Trøyer med smarte funksjoner

Gjenglemte luer og votter i barnehagen og skolen hører til hverdagen for alle foreldre. Hva er da bedre enn en varm trøye med innebygd lue i hetta og varmelomme på magen? Du finner en slik modell fra merket Aclima. Vi har flere ulike barnetrøyer som fungerer for ulike aldre og passer like bra til hverdags, på utflukten eller det store eventyret.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!