Ullundertøy & Undertøy Barn

(83 varer)

Kjøp nytt undertøy til barn og junior på nett hos Outnorth. Hos oss finner du trøyer, stillongs og hele overaller i mange ulike deilige materialer, som for eksempel merinoull.

Deilig undertøy med myke sømmer som ikke gnager

Et undertøy er vanskelig å gjøre noe med når det sitter på kroppen og alle andre klær sitter i lag oppå, fremfor alt hvis man allerede står i skibakken eller -sporet. Da er det enkelt å regne ut at undertøy med sømmer som gnager eller på andre måter er ubekvemme, ikke får følge med ut på eventyr mer enn én gang. Vi har masse mykt og deilig undertøy som ikke gnager, deriblant bukser sydde med flatlocksømmer fra Urberg som sørger for at gnaging ikke oppstår. Blant utvalget av undertøy finnes også mange alternativer fra en mengde andre merker, som blant annet Aclima, Icebreaker og Helly Hansen.

Undertøy som puster

Ved kjøp av undertøy er det viktig å tenke på å velge et materiale som puster og gjerne fortsatt har varmende evner selv om det blir fuktig. Et godt eksempel på et slikt materiale er ull, som mye av undertøyet som vi selger for barn og juniorer er laget av. En populær type ull som mye undertøy er laget av, er merinoull. Merinoullen har en rekke spesielle egenskaper som gjør materialet optimalt for klær som brukes nære kroppen. Materialet tar ikke til seg kroppslukt på samme måte som andre materialer, og trenger derfor ikke å vaskes like ofte, men heller luftes og fortsatt føles freshe. Det er også et materiale som puster godt og har en god evne til å transportere fukt. Dessuten tørker merinoullen raskt hvis den skulle bli våt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!