Bekledning

(11548 varer)

Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær. For et aktivt friluftsliv kreves det riktige klær for riktige forhold. Hos outnorth.no kan du kjøpe klærne dine på nett i ro og mak. Vi tilbyr et bredt sortiment av herreklær, dameklær og barneklær fra flere velkjente varemerker som Haglöfs, Fjällräven, The North Face, Salomon, Bergans og Lundhags, for å nevne noen. Vi har samlet underkategorier for klærne og accessoirene våre, slik at du lettere skal finne det du leter etter.

Friluftklær for en bedre naturopplevelse

Med riktig type friluftklær får du en mer komfortabel og bedre naturopplevelse, uansett hvilken tid på året det er, og i hvilket miljø du befinner deg. Å fryse, bli våt eller være for varm er aldri komfortabelt, og kan ødelegge opplevelsen din. Derfor er det klokt å fylle garderoben din med funksjonelle plagg som kan motstå fuktighet og regn, men som samtidig holder deg både varm og sval.

Friluftklær på nettet

Hos oss finner du blant annet en rekke lette, funksjonelle og stilige skalljakker, softshelljakker, dunjakker, parkas, regnjakker, skijakker, vindjakker og bomullsjakker. Vi har også et bredt utvalg av skallbukser, softshellbukser, turbukser, klatrebukser, regnbukser, tights, shorts og fôrede bukser til den kaldere tiden på året.

Under friluftsavdelingen vår finner du også forskjellige typer accessoirer som for eksempel luer, buffer, belter og forskjellige typer impregneringsprodukt som gjør at klærne dine får en lengre levetid. Du finner også gamasjer, håndvarmere og en rekke smarte vaske- og rengjøringsprodukter her.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!