Våtdrakter

(50 varer)

Våtdrakter til barn og voksne i alle aldre

En god våtdrakt kan gjøre en enorm forskjell når du vil fridykke, trene deg opp til et triathlon eller opprettholde et aktivt kajakkliv året rundt. Gå på oppdagelsesferd blant vårt store utvalg av Open Water- og Swimrun-drakter til barn og voksne i alle aldre. Bestill hos Outnorth.no i dag!

Her gjør våtdrakter en stor forskjell

Du kommer helt sikkert til å få glede av en våtdrakt om du:
  • Ønsker effektiv og uanstrengt varmeisolasjon av kroppen din i havet
  • Vil beskytte deg selv mot skarpe gjenstander og skrubbsår
  • Ofte har det for varmt eller kaldt i din nåværende våtdrakt
  • Vil forlenge sesongen for vannsport, uten å bli rammet av kulde

Velg en våtdrakt som passer deg og dine behov

Valget ditt av våtdrakt avhenger i høy grad av hvordan og når på året du har tenkt å bruke den. Det er nemlig stor forskjell på våtdraktenes bevegelighet og varmeisolasjon. En helt avgjørende forskjell på vårt store utvalg av våtdrakter er lengden og tykkelsen. Holder du på med vannsporter under sommerhalvåret, når havet er varmt, så kan du som regel nøye deg med en kort versjon uten armer og bein. Ønsker du å forlenge sesongen og svømmetreningen din kan du med fordel investere i en full size-våtdrakt og tilhørende svømmetilbehør (sko, hansker og hette). Våtdrakten med lange armer og bein finnes i flere forskjellige tykkelser og vil garantert kunne holde deg varm – selv i iskaldt vann midt på vinteren!

Hvilken tykkelse skal jeg velge?

Det er våtdraktens tykkelse og lengde som avgjør hvor lenge du kan bli værende i vannet uten å bli kald. Når du skal velge en våtdrakt som passer dine behov, er det derfor lurt å tenke at:
  • En våtdrakt på 3 mm er den vanligste til vannsport. De populære heldraktene og de korte versjonene har god bevegelighet og passer perfekt i vann på ca. 15 grader.
  • En våtdrakt på 5mm passer perfekt til våren og høsten, når temperaturen faller til omtrent 9 grader. Da bør du også forvente deg at du må ha på sko, hansker og hette.
  • En våtdrakt på 7mm passer perfekt til de som dykker på vinteren. Våtdrakten gir enorm varme og oppdrift, men er dessverre en smule vanskeligere å bevege seg i.
Når du har funnet den perfekte våtdrakten er det enkelt å bestille den hos Outnorth.no. Vi har svømmetøy til enhver smak!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!