Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Våtdrakter

(29 varer)

Kjøp våtdrakter til hele familien

Er du på jakt etter en ny våtdrakt? Da har du kommet på rette stedet. Her på denne siden kan du nemlig finne:

En god våtdrakt kan nemlig gjøre en enorm forskjell for deg når du skal oppholde deg i vannet, enten du skal dykke, snorkle, trene til triatlon eller swimrun eller kajakke - hele året.

På denne siden kan du derfor gå på oppdagelsesferd blant vårt store utvalg av Open Water- og Swimrun-drakter til barn og voksne i alle aldre. Bestill hos Outnorth.no i dag!

Hvorfor skal man bruke våtdrakt?

Det er mange gode grunner til å investere i en god våtdrakt - dersom du liker å oppholde deg i vannet. Man kan selvfølgelig ha det mye morsomt med bare noe badetøy og noen gode svømmebriller. Men hvis du ønsker å utvide aktivitetene i vannet utover det så kan det tenkes at en våtdrakt vil endre hele opplevelsen din:

Velg en våtdrakt som passer deg og dine behov

Valget ditt av våtdrakt avhenger i høy grad av hva du skal bruke den til og når på året du har tenkt å bruke den. Det er nemlig stor forskjell på våtdraktenes bevegelighet og varmeisolasjon. En helt avgjørende forskjell på vårt store utvalg av våtdrakter er lengden og tykkelsen. Holder du på med vannsporter under sommerhalvåret, når havet er varmt, så kan du som regel nøye deg med en kort versjon uten armer og bein.

Ønsker du derimot å forlenge sesongen og svømmetreningen din kan du med fordel investere i en full size-våtdrakt og tilhørende svømmetilbehør som for eksempel badesko, hansker og hette). Våtdrakten med lange armer og bein finnes i flere forskjellige tykkelser og vil garantert kunne holde deg varm – selv i iskaldt vann midt på vinteren!

Hva er forskjellen på swimrun og open water våtdrakter?

På vår side vil du se at vi har både våtdrakter som heter swimrun og open water, men vet du egentlig hva som er forskjellen og hva som passer dine behov aller best? Det kommer nemlig an på hva det er du skal bruke våtdrakten din til.

Swimrun-våtdrakter er designet for sporten swimrun, eller dersom du for eksempel trener til triatlon. Swimrun er nemlig som navnet tilsier en sport hvor du både løper og svømmer og våtdraktene er derfor designet deretter. De er lette å bevege seg i, og glidelåsen er foran på brystet, sånn at du enkelt kan dra ned våtdrakten dersom du er for varm.

En open water-våtdrakt passer bedre for deg som skal drive utelukkende med vannsport og bevege deg i vann. Disse er designet for å bevege seg kun i vann, og finnes i en rekke forskjellige lengder og modeller.

Hvilken tykkelse skal jeg velge på våtdrakten?

Det er våtdraktens tykkelse og lengde som avgjør hvor lenge du kan bli værende i vannet uten å bli kald. Men det kan være vanskelig å vite hvilken tykkelse man skal velge. Derfor har vi samlet noen av de viktigste tipsene vi har til deg som skal kjøpe en ny våtdrakt:

Når du har funnet den perfekte våtdrakten er det enkelt å bestille den hos Outnorth.no. Vi har svømmetøy til enhver smak!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!