Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Bukser & Shorts

(2134 varer)

Skallbukser, turbukser, løpebukser eller 3/4 lange bukser? Du finner alle modeller her. Vårt brede sortiment av bukser gjør det enkelt for deg å orientere deg blant markedets beste merker. Vi har bukser for alle kropper og alle anledninger, både for innendørs- og utendørsbruk.

Frilufts bukser for regn og kulde

Akkurat som våre øvrige friluftsklær, er våre bukser funksjonelle og slitesterke. Vårt klima stiller høye krav til yttertøy, og derfor har vi bukser som tåler både kulde og vann. Noen modeller er til og med fôret for å garantere skikkelig god beskyttelse. De er dessuten designet for å gi deg stor bevegelsesfrihet og for å gjøre det enkelt å ta seg frem overalt, selv i ulendt terreng.

Bukser for fotturer og friluftsbruk skal ha gode lommer, tørke fort og tåle en viss fuktighet ved impregnering. De kan også være praktiske ved skogsturer eller når man går ut med hunden. Om sommeren kan det være bedre å bruke bukser i et materiale som ikke er vanntett, og i stedet komplettere med regntøy eller gamasjer.

Flotte treningsbukser med optimal passform

Vi har også et bredt sortiment av treningsbukser som passer de fleste, uansett hvilken idrett du utøver. Felles for alle våre treningsbukser er at de er utformet for å være praktiske, bekvemme og fine å se på.

Utendørsløping i regn og ruskevær krever beskyttelse og lette løsninger. Vi har tights med meshpaneler for god ventilasjon, glidelås for god passform, og refleksdetaljer som gjør deg synlig i mørket. Om vinteren kan en fôret løpebukse være en god idé for holde beina varme og tørre. Vi har dessuten en mengde ulike kompresjonstights og løpebukser for å gi deg en maksimal treningsopplevelse.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!